Табели с обемни букви

За наш клиент – фабрика за хартиени опаковки Клондайк, изработихме рекламни табели с обемни букви. Табелата представляваше обемен лого надпис, прикрепен върху ПВЦ плоскост. Върху плоскостта поставихме допълващ обемното лого рекламен надпис, обозначаващ вида предприятие. Табелите с обемни букви бяха направени в два цвята – бяло и зелено, според цветовата гама на фирменото лого и предпочитанията на клиента ни. Обемната част на табелата изработихме от фибран с дебелина 2 см., който е издръжлив материал. Подходящ е както за външна така и за интериорна употреба на рекламното изделие. След като лого надписът с обемни букви беше изрязан по контур, ние го закрепихме безпробивно върху плексигласова плоскост с бял цвят. Резултатът беше ефектна табла с обемни букви, представляващи фирмено лого. При изработката, специфичния шрифт на логото беше така съобразен от нашия екип, че символите и ръкописните букви стояха изрязани стилно, с красиво бяло очертание.

Изработка на табели с обемни букви

Фибранът, както и стиропорът са широко използвани материали за табели с обемни букви. Фибранът, с подходящото боядисване и подготовка, е предназначен за външна употреба. Стиропорът по-често се използва за обемна интериорна реклама. Обемните букви от фибран като вид несветеща реклама са широко разпространени, заради ефекта върху аудиторията, но и заради бюджетността си. В сравнение със светещата реклама с обемни букви, несветещите табели с обемни букви много повече се предпочитат от наши клиенти. Те държат на стила, издръжливостта и качеството, но и на бюджетността в рекламата си.

Лекия материал, както и възможността за разнообразна дебелина и начина на изрязване по контур, правят обемната реклама твърде атрактивна и привлекателна за Вашия клиент. Не само това, но табели с обемни букви може да поставите навсякъде – по фасади, във вътрешността на бизнес сгради, фоайета, защото не е необходимо да се пробиват стени, а е достатъчно да използвате подходящо лепило за интериор. В случай, че сте се насочили към реклама с табели с обемни букви, нашата рекламна агенция ще ви съдейства. Ние ще изработим за вас изделието от проектирането му, до производството и монтажа. Свържете се с нас, за повече информация от страницата ни за контакти.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.