Кой предпочита да избере табела от винил?

Преди да се открие даден магазин, е добре да се помисли за неговия облик, който създава първото впечатление на клиентите. За целта, се правят различни рекламни надписи и се изработват лога, оформят се витрини по всевъзможен начин, така че да изглежда стилно и едновременно с това да се създаде определена характерност. Това предлагаме в рекламна агенция Премиум и сме готови да предложим многообразие от идеи и за дизайн и за изработка. Кой предпочита да избере табела от винил? Това могат да бъдат магазини, автокъщи, кафенета и много други търговски обекти и офиси. Вариантът с винил е сред най-нискобюджетните, но това не означава, че е по-малко атрактивен. Табелите се изработват от винилни материи в съчетание с метален скелет, върху който се опъва платното. За доброто обтягане се използват различни видове крепежни елементи, което придава гладкост на повърхността и съответно ясно изображение.

Добавки към табела от винил – прожектори и осветителни тела на рамо

Към избраната табела от винил, могат да се добавят и осветителни тела, които да спомагат видимостта на надписа или логото, през цялото време. Така вашия обект ще бъде денонощно осветен и видим за заинтересованите клиенти. Обикновено този вид табели се поставят по фасадите на сгради или над врати, както и разположени вертикално във вътрешни помещения, като фоайета, например. Често се случва, при нас да поръчват към табелата от винил и други услуги, като например матиране на стъкла, облепяне с фолио и др.

Как се изработва табела от винил

За изработка на табела от винил, се използва широкоформатен печат, а самият винил се монтира обикновено върху алуминий. Винилите се характеризират и с доста добра устойчивост на различни атмосферни условия, като дъжд, сняг или силно слънце. Този вид реклами, могат да бъдат добре комбинирани и със светещи кутии, снабдени с диоди за целта. Стените на самите кутии, могат да бъдат изработени от различни материали, като ламарина или еталбонд, който може да имитира различни повърхности. Вижте повече в нашия каталог с готови проекти, за да добиете по-ясна представа, което може да ви послужи за ориентир, а за идеи или за директно пристъпване към изработката на готов дизайн, не се колебайте да се обърнете към нас на посочените интернет адреси и телефони.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.