Подови стикери

Подови стикери се използват изключително много за брандиране на земята в дрогерии, киносалони и спортни игрища. Те издържат на пот и голямо натоварване. Много добре стои такъв вид реклама и пред автомобилите в шоурумите и изложенията на марки мотоциклети. Тези PVC лепенки са изключително здрави и издръжливи, защото са защитени с подов ламинат, който може да бъде дебел слой или тънък такъв. Покритието ги предпазва за дълго време и гарантира яркост на цветовете през периода на експлоатация. Този вид реклами са подходящи също така и за брандиране на стълби в метрото, офис сгради и обществени места. Когато застанете пред първото стъпало и погледнете право напред ще видите картина разположена по стените на стълбите. Вероятно сте срещали в аптеките реклама по земята на някое ново лекарство или козметичен продукт. Точно това са подовите стикери.

Рекламна кампания на продукти с подови стикери в дрогерии и хранителни вериги

Подовите реклами са отлично решение за провеждане на краткосрочни рекламни кампании. Те се част от продуктите за брандиране, които попадат директно в полезрението на потребителите и се забелязват веднага. Подобен ефект имат тротоарните табели и А стойките при ресторантите. След като бъдат напечатани графиките върху PVC фолио медията се запечатва с дебел слой подов ламинат. Покритието идеално прилепва и целият стикер е готов за брандиране. Готовата продукция от лепенки се транспортира до обекта на клиента. На място, с помощта на шпакли и равномерно опъване от всички страни нашите монтажисти залепят подови стикери на желаните места. Препоръчваме на нашите клиенти комбиниране на тази продукти със стикери за витрини и прозорци. По този начин и ефекта и по-силен и продажбите при промоциите са по-големи. Стандартно продължителността на подобен вид поръчки и между 1 и 9 месеца, в зависимост между договорките между страните.

Брандиране на стълби с комплексна графика или на отделни реклами при всеки ред

Когато се прави брандиране на стълби се взимат под внимание особеностите на релефа. Какво имаме предвид. Едно изображение с подов ламинат може да бъде отпечатано и нарязано на части. Залепя се на всички стълби – от първата до последната. По този начин когато се застане челно пред стълбите се вижда един еднороден образ с общо внушение и послание постигнат с подови стикери. Другият често срещан вариант е на всяка стълба да има отделна реклама с отделен надпис и дори в различен цвят. Така направена композицията може да съдържа много информация и с всяко изкачване на стъпало да научавате за нещо ново, за нов продукт. Имаме предвид ако погледнете от погледа на клиент. Вероятно сте срещали брандиране на стълби с рекламни стикери на граждански позиции или представяне на нови филми в кино салоните.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.