Пана от винил с метални профили за „Техно подове“

Пана от винил за магазин за подове в Овча Купел

За магазин в столичния квартал Овча купел изработихме пана от винил с черен бекграунд и контрастни бели надписи. Логото на фирмата бе в растерна графика, което наложи векторизиране на букви и надписи. Предвид тематиката на стоките, които ще се продават в обекта, избрахме подходящ, асоциативен фонт, с който се подчертава марката на търговеца. Така общата картина на паното от винил при входа се вписа подходящо при външната реклама.

Защо клиентите ни поръчаха винил вместо еталбонд в векторизиране на лого?

Винилът като материал е изключително здрав и устойчив на дъжд, вода, слънце или сняг. В редица случаи клиентите ни предпочитат винили вместо твърди конструкции заради по-кратките срокове за изработка и монтаж и понякога зарази по-ниската цена за външно рекламиране. Тези реклами имат редица начини, по които могат да се реализират (да се закачат и монтират) и изборът е въпрос на вкус.

Опъване по очертанията за максимална естетика

За да бъде оптимално опънат продукта използвахме метални профили (алуминиеви) по предварително зададен размер, по които с помощта на обшивка с джобове и подходящи крепежи постигнахме желания резултат. Този вид материал за брандиране има свойството леко да се свива след известно време, което спомага допълнително за изглаждането на повърхността. Директно срещу паното бе поставен прожектор, който да осветява рекламни надписи и да привлича погледите на случайните и неслучайните минувачи. 😉 Прожекторите са един алтернативен метод за светеща реклама на изгодна цена в София. Стандартно пури и диоди се поставят вътре в рекламата конструкция и така се постига равномерно осветяване по краищата и по-дълъг живот на светещи реклами.

Къде поръчват винили с метални профили?

В квартал Овача Купел сме правили редица проекти защото клиентите ни там знаят какво искат за своя бизнес. Най-често се поръчва фолиране на прозорци, светещи кутии и реклами или обемни букви от фибран. С навлизането в есенния сезон в този квартал има поръчки за билбордове и тотеми за бензиностанции и гасстанции.

Поръчайте и вие реклама с винил за вашия обект на телефон 0878581570. Анонимността на обекта ви след брандиране не е гарантирана, а напротив! 😉

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.