Пана от винил – с капси, по рамка и с блокиращо фолио беклит

Едни от най-продаваните продукти в съвременната външна реклама са пана от винил. Това са подобни на платна от ПВЦ продукти, леко приличат на добре познатите кухненски мушами и са сравнително евтини, в сравнение с другите реклами. Друго предимство на тези материали е, че могат да се навиват на ролка и лесно се транспортират. Рекламна маркетинг агенция Премиум предлага на своите клиенти изработка и монтаж на винилни пана с капси или опънати по метална рамка. Друга опция е залепянето им с монтажно лепило директно по фасадата на сграда или ограда. Винилите могат да бъдат класифицирани според своите качества на ламинирани, промазани, перфорирани и дебели, тираджийски покривала. Всеки едни от тях може да бъде напечатан на широкоформатен принтер с качество на изображението от 720 до 1440 dpi. Поръчайте слагане на винили от най-добрата фирма в София сега.

Какви особености има при различните пана от винил?

Най-голямото предимство при брандиране с пана от винил е, че получавате голяма и мащабна реклама на ниска цена. Можете да сложите огромно платно с надписи към вашия ресторант, автомивка или банка за малко пари, сравнено с масивна табела от бонд, например. Паната най-добре стоят когато са опънати и не са намачкани. Така изпъкват напечатаните изображение и лого надписи и клиентите ще ви забележат със сигурност. Опъването може да стане с капси или по рамка от винкел. В първия случай се прави подгъв в краищата, добавят се кръгли, метални капси и силно се опъва по мрежа на ограда, близки куки или допълнително добавени крепежи. При другия вариант яко се изтегля винила по желязна конструкция и заприличва на картина.

Има ли разлика в качеството при видовете пано от винил?

Подобно на много други неща и тук има разлика в класовете и качеството на паната от винил. Трябва да имате в предвид, че този вид реклами много приличат на платна на параход и затова са подложени на ветрове. За да не се скъсат те трябва да са близко да фасадата или да са подсилени и здрави. Ако търговския ви обект е на място където няма толкова вятър може са си сложите ламиниран винил, но ако има течения ви трябва промазания вариант. Между другото най-често поръчвания продукт от гамата винилни платна е промазан винил. За ограждане и реклама по строежи е най-добре да си сложите меш банер (перфо медия с директен печат). Рекламна агенция Премиум е на ваше разположение когато ви трябват пана от винил. Поръчайте сега. При регулярни поръчки и системно обслужвате фирмата осигурява добър процент отстъпки са своите лоялни клиенти.

Има ли различни цветове пана от винили, от които може да се поръча?

Ние работим с материали на едни от най-големите производители в бранша. Точно по тази причина можем да ви предложим различи цветове на винилите в зависимост от целите и предназначението на рекламата. При най-плътните тираджийски винили има сини, бели, жълти, червени, черни, бежови и други цветове. За всички останали нюанси и преливки има боядисване на широкоформатен принтер. За да запазят дълго определени рекламни надписи ви препоръчваме да се направи комбинация с плотерно изрязани букви от фолио залепени върху опънато платно. Premium Reklama – пана от винил с високо качество на ниска цена. Купете бързо и лесно винилова реклама онлайн, сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.