За къде е подходящо да се избере поставянето на обемно лого?

В търсене на атрактивни варианти за екстериорна или интериорна реклама за вашия бизнес, вече имате хиляди възможности, които зависят най-вече от въображението ви. Като рекламна агенция с опит в много направления в изработването на такъв вид реклама и лога, Премиум разполага с добра техника и подготвен екип за различните цели и визии. За къде е подходящо да се избере поставянето на обемно лого? Този вид реклама е добре да се поставя в големи пространства, като точната големина се определя от възможността да се отчете и да направи впечатление, без да се губи в цветовете и формите на околните обекти. Можем да ви предложим, например изрязани обемни букви, които са подходящи за покриви на сгради, както и за вътрешни отворени пространства, като фоайето на дадената компания, например. Буквите са изградени от фейс и бордове, а творческия фактор е от първостепенно значение.

Обемно лого – силен указващ знак, който прави впечатление

Ако изберете обемно лого за покрив, то се монтира с метална конструкция, за максимална стабилност и фиксиране на позицията. Буквите могат да са кухи и да бъдат снабдени с електрическа инсталация, както и могат да бъдат изрязани от различни порести материи, като например фибран. Относно изборът на обемно лого, то със или без монтирано осветление, трябва да знаете, че това е силен указващ знак, който прави впечатление. Както логото на фирмата, така могат да се изберат и отделни светещи надписи от букви или послания, които са свързани с дейността на фирмата или с вече създадена медийна реклама. Разбира се обемните букви са много по-впечатляващи, отколкото залепените стикери и това е несъмнено и не случайно са и чест избор на клиентите в търсене на привличаща погледа реклама.

Обемно лого е най-поръчваната реклама в молове

Обемни лога и надписи, се поръчват обикновено за фасади на молове, където фигурират и още много други фирми, развиващи дейност в търговския център. Според околните цветове, може да се изберат онези нюанси за логото, които да съответства добре, със стил и премерен контраст, без да биват заглушени, но да бъдат достатъчно категорични. В това се състои умението на добрата реклама, като дизайн и решение за изработването от конкретен материал. За съдействие и насоки, не се колебайте да се свържете с нас. Освен това можете да се заредите с вдъхновение и в останалите страници на сайта в галерията със снимки на реализирани вече проекти. Вижте повече и харесайте или създайте нещо напълно различно, изборът е ваш.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.