Несветещи тотеми

Несветещите тотеми на практика много приличат на светещите такива. Високи са, вертикално разположени реклами, с метален скелет и се закрепват с анкерни групи към бетонен мономент. Различават се основно по това, че в структурата си нямат включена и монтирана електрическа инсталация. Тези особености несъмнено водят до по-лека конструкция и по-малко количество на използваните материали. Несъмнено това е по-бюджетния и евтин вариант за тотемна реклама край пътя. Несветещи тотеми се използват при хотели, хранителни вериги, газстанции и други търговски обекти и комплекси. Поръчайте сега несветещ тотем или направете запитване на телефон 0878581570 или ни изпратете мейл, в който да опишете вашата идея как искате да стане. Ние ще се свържем с вас при първа възможност.

Изработка и монтаж на несветещи тотеми на отлична цена от професионална фирма за реклама

Рекламна агенция Премиум изработва и може да монтира несветещ тотем по размер на клиента в най-кратки срокове и на ниска цена. За нас – доволният клиент е преди всичко. Тотемите са конструкции с много компоненти и крепежи и затова от степента на изработката и суровините зависи периода на експлоатация. Разбира се като изключим въздействието на непреодолими природни сили като ураган, торнадо и други подобни. Колкото по-здрава се направи една реклама – толкова повече ще я ползвате. Ние работим с висококачествени материали от желязо, алуминий, плексиглас, бои и лакове. За производството на арматура, винкели и скелети се доверяваме на нашите монтажисти с опит и доказана квалификация през годините. Когато правим нещо ние започваме с подготовката. …а именно да: уточним детайлите, коментираме и фиксираме дизайна, изработим рекламния продукт по заложените критерии за безопасност и съгласно високи стандарти за качество. Да спазим сроковете към поетите ангажименти.

Какъв тотем да изберем?

Дали да бъде светещ или несветещ тотем най-често е въпрос на финанси. Имайте предвид, че този вид реклами са предназначени да се виждат отдалеч и те оказват вашето местоположение от разстояние. Така клиентите се насочват към вас по-лесно. В някои случаи предлагаме на нашите клиенти средния вариант – частично светещи детайли. По пози начин се прави висока тотемна конструкция и само на върха логото на фирмата свети и се откроява в тъмнината или през деня. Варианти има много и ние ще ви посъветваме какво може да се направи. Вижте снимките на винилите и си харесайте нещо. Правим високи рекламни тотеми от години така, че агенция Премиум да бъде вашият доверен партньор.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.