Несветещи табели от композитни панели и ламарина

За външна реклама с несветещи табели се използват най-вече плоскости от еталбонд, известен още и под името бонд, и прахово боядисана ламарина. За крепежи, в комбинация, могат да бъдат потребени винкели, дистанционери, нитове и различни типове рапидни винтове – рапидки). Така например метална табела, която е облепена с златно каст фолио и черни надписи, също изрязани на плотер, може да надживее сградата върху, която е монтирана. Такива продукти правим обикновено за държавни учреждения и структури. Продуктите и конструкциите изработени с тези вид суровини издържат на различни климатично условия повече от 7 години. Има наши реклами които са здрави и са над 9 години под постоянни жеги, дъжд и сняг. Този вид рекламни материали са добре познати на хората и затова често ги избират за своя бизнес. Несветещи табели за интериор се изработват от разпенена пластмаса поликарбонт и производни суровини, комбиниращи стъкло и PVC. Поликарбонатни плоскости като плексиглас и коматекс са податливи на нагряване от слънцето през лятото. Затова е по-добре да се брандира с тях на закрито. Интериорни рекламни плоскости се използват както за брандиране, така и за упътване на посетителите, гостите и клиентите в магазина, офиса или складова база. Когато правим несветещи табели ние държжим на качеството в реклама. Именно затова защитаваме отпечатаната медия, с широкофоратен печат върху табелата, със слой ламинат. Това допълнително покритие укрепва положените рекламни надписи и удължава живота на вашия поръчан борд. Изработва се и се нанася с машина наречена ламинатор.

Поръчайте несветещи табели за вашия магазин и привлечете повече клиенти

Несветещи табели или наричани още рекламна табела или борд реклама са едни от най-поръчваните рекламни продукти на пазара в наши дни. Те съчетават отлична визия и високо качество на издръжливост на достъпна цена. Могат да бъдат изработени от различни типове материали, но това зависи изцяло мястото където ще бъдат монтирани. Нашите консултанти от рекламна агенция Премиум ще ви посъветват какъв материал да изберете след като се запознаят с детайлите и спецификите на поръчката. Несветещите табове са по-бюджетния вариант от светещите кутии и обемните букви с светодиодно осветление или луминесцентни пури. Конструкции направени с по-мек материал, като платно опънато по рамка при табелите от винил, също могат да бъдат зачислени към тази категория.

Индивидуална форма на рекламните табели и ниски цени от производител на външна реклама в София

Табелите най-често се поръчват във правилна форма – правоъгълник или квадрат, но могат да бъдат изрязани / разкроявани и в желани фигури на животни, растения или продукти. Визията след монтаж е наистина впечатляваща след направен и уточнен фотографирен предварителен проект. Това се прави със специални CNC машини за рязане, гравиране и обработка на еталбонд, пластмаси и други листови материали – гравир, фреза или плотер. Рутерите, които ползваме има допълнителна маса за отвеждане на изработените (разкроени) в цеха вече детайли. Поръчайте сега изработка на рекламни табели за вашия ресторант, магазин, дискотека или сладкарница от рекламна агенция Премиум София. Агенцията, която прави реклама на всички марки. Телефон за контакти и запитвания 0878581570.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.