Реклама на нов професионален салон за поставяне на мигли в Младост 1

Преди няколко дни сложихме реклама с перфо фолио върху стъклата на нов салон за красота. Клиентите ни се занимават с професионално поставяне на мигли в Младост 1. Салонът предлага основно миглопластика с 3Д мигли, руски обем, косъм по косъм и ламиниране на миглите. В гамата услуги са включени още: перманентен грим на устни, вежди, очна линия, микроблейдинг и микропигментация. Повече информация можете да получите директно на място или в страницата във Facebook. Почивният ден на салона е понеделник, но през останалото време са на ваше разположение за записване на часове и процедури.

Какъв дизайн избраха клиентите ни от салона за поставяне на изкуствени мигли в Младост?

За целите на дизайна използвахме техники типични за световните модни сцени, както и характерни надписи като – „Beauty Studio“ и „Lashes & Brows“. Този сегмент на бизнеса е изключително красив и затова детайла е важен. Като цветова гама, съгласувано с предпочитанията и вкусовете на клиента, заложихме на меките тонове на лилавото, кремавото, бежово и розово. Черният мрамор по фасадата допълнително придава блясък и класа. Контрастно стилизираните изкуствени мигли във визията на салона ясно подчертават насоката на работа и какъв контингент клиенти биха се заинтересували да се възползват. Ако търсите къде да си сложите мигли в Младост – това е вашето решение. Цените са добри, а хората са специалисти.

Необходимо ли е да се сте експерти за да си поръчате реклама на мигли в Младост?

Отговорът е – категорично не! Ние можем да ви съдействаме с изглаждането на реклами и заедно да изгради успешния модел за привличане на клиенти. Необходимо е да уточним целите и приоритетите. Честа практика е да изграждаме имидж от нулата – само по няколко думи и насоки. В конкретния случай сложихме напечатано фолио на малки дупки за да бъде достатъчно светло в помещението. В дизайна включихме и работно време, което стана като детайл от общото схващане. Поръчайте и вие както мнозина вече го направиха.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.