Еталбонд – композитен панел за табели от тип пресован сандвич

Еталбонд (от анг. – etalbond) е технологично усъвършенстван продукт, чиито уникални характеристики улесняват творческия рекламен дизайн. Извитите и плоски повърхности в ярки цветове придават елегантен смисъл върху конструкциите от всякакъв вид към сградите, фасадите и стените. В рекламата това се нарича изкуството да продаваш. Атрактивен и гъвкав, Еталбонда е подходящото решение и за облицовки на вътрешни и външни повърхности в нови помещения и офиси на фирми. Използва се за ремонти. Материалът е твърд, лек, издръжлив и има добри изолационни свойства, което го прави идеален за сухи и влажни помещения. Издържа на ниски температури и силно слънце. В архитектурата води до енергийно ефективни сгради. Освен това, той лесно се монтира и трансформира в различни форми от опитните специалисти в рекламна агенция Премиум.

Дебелини на еталбонд от 2, 3 до 6 милиметра

Еталбонд (Еtalbond – изписан с латински букви) е първокласен композитен панел тип „сандвич“, състоящ се от нетоксично полиетиленово ядро, здраво закрепено между фини алуминиеви облицовки и странични листове. Листовете бонд, наричани още композитни материали, се произвеждат с различни дебелини на сърцевината 2, 3 и 5 мм. Покривните алуминиеви листове са от 0,5 мм. Стандартните ширини на листовете са – 1000, 1250 и 1500 мм и с дължини от 2000 до 7000 мм. Общата дебелина на e еталбонда е съответно 3, 4 и 6 мм.

Технология на производството на продукти от бонд (etalbond)

Свързването на алуминиевите листове със сърцевината се постига чрез високото компресиране на трита слоя в специални ролки. С помощта на свързване от полиетилен се създава силен и изключително твърд плосък лист от композитен панел. Еталбондовите материали и плоскости са идеални за използване при тежки условия на околната среда и при различни търговски обекти. Характерно за тях е, че почистването им е лесно на практика. Всяка конструкция и реклама в открито пространство изисква специално внимание и ние ви предлагаме най-доброто решение на най-добрата цена. Поръчайте табели от еталбонд от рекламна агенция Премиум още сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.