Банерни стойки с винилови пана и цветен широкоформатен печат

Банерни стойки, известни още като рол банер от канаваца, се използват както при външна реклама, така и при вътрешна, интериорна реклама. Те са отличен избор за реклама за търговски обекти с лице към улица. Също така, това рекламно изделие (стойка) може да се използва и за интериор на обекти, намиращи се в големи бизнес сгради и други офис помещения. Рекламните стойки намират широко приложение в интериор на изложения, конференции, научни, бизнес, обучителни семинари. Те са предпочитани рекламни изделия, поради възможността да бъдат премествани и използвани многократно при повече обекти и повтарящи се събития.

Какво представляват банерни стойки за интериор като рекламно изделие?

Банерните стойки представляват метална конструкция, върху която се монтира рекламното изделие. Те могат да бъдат изработени от различни материали – винил, текстили други като предимно се използват  винил. Конструкцията е олекотена, метална, сгъваема, най-често е изработена от алуминии. Рекламна стойка най-често се поставя в близост до търговския обект и съдържа информация за обекта – стоките и услугите, които се предлагат.

Рекламна стойка (Рол банер)

Размерите на тези рол банер съоръжения (стойки с винил) са сравнително малки и са около 1 метър по вертикала и 60 см. по хоризонтала в зависимост от предпочитанията на клиента. Такъв вид стойка се използва най-често за външна реклама. Рекламнта стойка се израбатва във форма на издължен правоъгълник по вертикала.

Стойки с винил или канаваца в съчетание с друг вид реклама

Ние предлагаме и други варианти за реклама на търговски обекти с подобно предназначение като рекламни знамена, пана и тенти. Често нашите клиенти изпращат запитвания и поръчват банерни стойки  като ги съчетават с пана от винил или с интериорни табели за събитие, което организират. Практиката показа, че банерите (рекламни стойки) от вирил дават добри резултати. Като тяхна алтернатива във външната реклама са рекламните знамена. Те се срещат често пред ресторанти за бързо хранене, бензиностанции, дори и пред сгради на европейски институции.

Стойка с канаваца и алуминий

За наличности и варианти моля, изпратете запитване чрез страницата ни контакти. Ние от рекламна агенция Premium Reklama ценим потребностите на своите клиенти. Предлагаме ви най-ефективния вид реклама, според поставените критерии за дизайн, местоположение, размер и срокове. Ще изберем за вас вариант съобразен с бюджета, който сте предвидили за реклама.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.