1 януари 2022 година – нови реклами, нови празници

1 януари 2022 година е първия ден от календарната обиколка на Земята около слънцето и първия икономически ден от финансовата отчетна година на фирмите в България, и конкретно в бизнеса и търговията, това е първата възможност за реализиране на печалба и привличане на нови клиенти с правилната нова реклама и финансови инструменти приходи, които биха се вписали в отчетите след празничните почивни дни. Ние като рекламна агенция освен, че рекламираме нашите клиенти, презентираме и новата година в аспект на нещата в духа на новогодишните и коледни празници от текущата изминала 2021-ва година. През януари месец освен да очаквате нови реклами за магазините и офисите от водещата рекламна къща в столицата, по календар се падат и празничните имени дни като:

 • 1 Януари : Васильовден – имен ден на Васил, Васила, Василена, Василка, Васко, Васа, Весела, Веселин, Веселина, Въльо, Ванеса, Вълчо, Веселка и други.
 • 2 Януари : Празнуват имен ден Силвия, Силвестър, Силвана, Силва, Гopан и Горица.
 • 6 Януари : Йордановден (Богоявление) – имен ден на именниците с имана Йордан, Йорданка, Данчо, Данка, Богомил, Богдан, Богдана, Божена, Бончо, Банчо, Бистра, Найден, Теофан, Теофана, Божан, Божана, Божидар, Божидара, Дана, Теодор, Боян, Бояна, Боголюб, Боголюба.
 • 7 Януари : Ивановден – имен ден на едно от най-известното име в българия Иван, Йоан, Иво, Йоана, Йоанна, Йолина, Иванка, Ивана, Ива, Ванко, Ваньо, Ваня, Ванеса, Жан, Жана, Ивайло, Ивайла, Ивелин, Ивелина, Ивалин, Калоян, Йото, Йоанка, Ивона, Иванина, Ванина, Йовко, Йовка, Яна, Деян и други.
 • 12 Януари : Таня, Татяна – имен ден още на Тана, Танчо, Тончо.
 • 17 Януари : Антоновден – имен ден. Празнуват хората с имена Антон, Антония, Андон, Донка, Доньо, Дончо, Тонко, Тони, Тоника, Тончо, Тотка, Антоан, Антонина, Антоанета, Донко, Доню, Тоня.
 • 18 Януари : Атанасовден – Атанас разбира се, както и Атанаска, Наско, Наска, Начо, Таньо, Тинка, Танас, Насо, Нася, Таню и други подобни имена.
 • 20 Януари : Евтимовден (Петльовден) – имен ден на носителите на имена Евтим, Евтимий.
 • 21 Януари : Максим, Максимилиан. Празника отбелязват още Неофит, Валери, Валерия, Агнеса.
 • 22 Януари : Tимoтeй, Тимофей и други, които не са посочени в този списък.
 • 24 Януари : Аксения, Ксения, Oкcaнa.
 • 25 Януари : Григор, Григории, Гриша, Григорена, Григорина, Гргория.

Добрата реклама по време на тези дати може да доведе до допълнителни приходи за бизнеса и печалба след коледното пазаруване и новогодишните почерпки на маса в ресторанти, пътувания в България и чужбина, и домашни събирания. В този контекст на мисли добавяме информация, че при нас мажете да поръчате тематични винили банери, табели от плоскости, обемни букви от стиропор, лога и разбира се, не на последно място, облепяне на витрина с фолио – перфо, мат, или с печат. Рекламата по празниците е добра като за търговците, така и за клиентите търсещи правилното място къде да си изхарчат парите и да направят желаната инвестиция. Затова рекламирайте преди конкуренцията за да се първи във вашия бранш или занаят. С 1 януари 2022 година, след обръщението на президента по телевизията, започва и обратното отброяване до изтичането на годината от китайския календар, в която сме в момента и започването на годината на „Тигъра“. През годината на Тигъра, преди няколко десетилетия, са родени известни личности като Леонардо ДиКаприо, Том Круз, Мерилин Монро и още много други, за които и даже не се знаели, но сега след това тяхно осветяване, рекламиране може да се каже, вече знаете нещо повече за своите любимци. Рекламата както забелязвате има много измерения и затова някои хора казват, че „Няма лоша реклама.“ Ние правим външна реклама и интериорен дизайн – лепене на фолио, слагане на табели, откачане на табели, демонтиране на лога, изработка на плакати от винил, бонд, плексиглас, ПВЦ и още. Вижте категориите в нашия търговски сайт, а тази статия е в блога на компанията. Нови реклами или реставриране на стара реклама можете да заявите на телефоните на фирмата или да ни пишете писмо по мейла. Работим и по Вайбър – удобно за изпращане на снимки и бърза комуникация за секунди.

Как 1 януари 2022 година влияе на бизнеса и рекламите?

Този месец като цяло се спряга за един от най-бавните през годината, защото повечето хора са в следпразнична летаргия, някои от тях са преяли, други са препили, трети са правили други неща по тяхна преценка, и затова времето за климатизация и адаптиране към бизнес традициите, пазаруването и харченото на пари е забавено. Имено в този период някои фирми стартират с летящ старт и поръчват нови реклами, бързо са мобилизирани и енергични, задвижват нещата, и когато хората се „поокопитят“ както се казва на жаргон (означава съвземат), напредничавите играчи на пазара са на ход. Практиката на рекламна агенция Премиум Реклама показва, че такава находчивост проявяват – козметични салони, барбер студиа, автомивки, ресторанти, хотели и офиси на терен с директен човекопоток. Обикновено през началото на януари месец ни поръчват реклама от среден клас, понякога през годините в големи мащаби, което е добре за нашите партньори, ние не се оплакваме. През годината на Тигъра вие искате ли да бъдете тигри или не? Конкуренти играчи за правена на пари? Рекламна агенция в София за външна реклама – табели, фолио, монтаж на реклами и още, Премиум, е на ваше разположение за поръчки и запитвания за брандиране на отлични новогодишни цени и отстъпки за количества и квадратура. За повече информация се обадете по телефона. 1 януари 2022 година е почивен ден за цялата страна, включително и за компанията, но това не ви ограничава да ни пишете на мейла още сега. Намерете ни в Google. Поръчайте от водещата фирма за реклама в София, сега.