Често задавани въпроси

В тази страница ще се опитаме да отговорим на едни от най-често срещаните въпроси възникнали при разговори с наши клиенти. Ако имате нужда от допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас по мейл, чрез формата за запътване или по телефона. Разгледайте често задавани въпроси и отговори.

Колко струва реклама?

Всяка реклама, която правим се прави по поръчка. Използват се индивидуални размери, пропорции, материали, дизайн и начини за монтиране.


Има ли стандартни реклами?

Няма стандарт, защото материалите могат да се комбинират по всякакъв начин. Колкото търговски обекти и офиси има – толкова и варианти има.


Колко струва фолио?

Колкото повече фолио поръчате, толкова по-евтино ще ви излезе – икономия от мащаба. Колкото е по-голяма квадратурата за облепяне, толкова по-изгодно ще ви излезе.


Как се поръчва реклама?

Реклама можете да поръчате по и-мейл, формата за бързо запитване в сайта, телефон и Вайбър. Опишете ни какво искате да направим за вас, материали, размери и снимки на мястото за поставяне ако ще има и монтаж.


Съхраняваме ли поръчани рекламни материали?

Не. Не съхраняваме непотърсени рекламни материали изпратени по куриер. Взимането на пратката от куриера е избор и отговорност на клиента.


Имат ли давност поръчаните услуги?

Заплатени и не поискани услуги в писмен вид в рамките на 30 дни след отразено пращане по сметката на фирмата, се считат за отказани от клиента и провалена сделка по вина на клиента, за което фирмата не дължи връщане на заплатената сума/суми от клиента на фирмата.


За колко време става една поръчка?

Времето за изпълнение на една поръчка зависи от нейния обем, материали и момента на натовареност на фирмата към входиране на заданието. Стандартно отнема от 3 до 10 работни дни.


Изпращаме ли рекламни материали по куриер?

Да, в повечето случаи когато има поръчани само рекламни материали, без монтажни услуги, изпращаме готовата продукция по куриер до офис или адрес, или доставяме лично.


Колко голям винил може да се поръча?

Максималната допустима ширина на винила в ролка е до 4 метра и 90 сантиметра. Дължината може да бъде колкото кажете, като това се постига чрез наставяне на парчета. Примерно 4,90 х 10 метра.


Къде мога да видя снимки на вече готови проекти?

Снимки на вече готови проекти можете да видите в нашата Галерия или в страницата на всеки продукт или услуга. Харесайте си вариант и кликнете на снимката за повече информация.