Червени рекламни надписи Миракъл за кафе в Люлин

Здравейте. Ще ви разкажем за едни червени рекламни надписи от фолио , които изрязахме на плотер и залепихме върху стъклата на едно кафене – барче в столичен квартал. Днес не се обади клиент който наскоро беше отворил кафе в столичния квартал Люлин и пожела да бъде брандирано външно. За своята витрина той предпочете да бъдат направени червени рекламни надписи Миракъл. Самото съдържание на рекламата е името на фирмата и търговския обект. Препоръчваме ви да посетите кафе императив Miracle и да усетите атмосферата на едно по-добро място за забавление и отдих в компания на приятели и близки. Надписите изработихме от цветно самозалепващо фолио с допълнителен слой ламинат. Предимство на изрязаните лога и букви е, че не избеляват от нагряване от директна слънчева светлина. Те са значително по-издръжливи от напечатаните такива. Поръчайте облепяне на витрини с рекламни надписи и стъкла и вие сега.

Колко струват червени рекламни надписи Миракъл?

Изписването на витрините с фолио е един от най-евтините начини да брандирате своя обект. Тази медия е подходяща както за заведения, магазини за дрехи и бельо, така и за краткосрочни промоции и актуални ревюта на продукти. Цената на тези червени рекламни надписи Миракъл е ниска и не натоварва бюджета на нашия клиент. Изпратете запитване за ди ви кажем колко ще ви струва. При всяка поръчка ние издаваме данъчна фактура за осчетоводяване. Червените символи по всеки прозорец и над самия вход на кафето създават усещане за стил, комфорт и разпознаваемост на марката. По желание на нашия партньор направихме думите в различен шрифт и вариации на кирилица и латиница. В превод miracle означава чудо. Възползвайте се от нашите специални предложения за изработка и монтиране на място на външна реклама от Премиум.

От какво са изработени тези червени рекламни надписи Миракъл?

Преди да бъдат изработени на плотер тези червени рекламни надписи миракъл бяха изработени с векторна графика нашето студио за дизайн, след което ги подадохме в цеха за изработка. Надписите са направени, както вече споменахме по-горе, от цветно гланцово фолио което е специално за обличане на паравани и стъкла за фасада. Поема огъване до 5%. В случай, че се нуждаете от облепяне и на автомобили можем да ви предложим залепяне и фолиране с каст фолиа на достъпни цени. Каста поема извивки до 30%. Направата става бързо в рамките на няколко дена. Плащането е по банков път. В случай, че вече имате избран фонд и големина на това, което ще се изпише нещата могат да се случат значително по-бързо в сравнение с проекти започващи от нулата. Купете сега от Premium.