Чат на живо в сайта. Online поръчки за реклами в София.

НОВО!!! Чат на живо в сайта

Чат на живо

Сайта на рекламна агенция Премиум Реклама – София вече разполага с модул за чат на живо в реално време със своите клиенти. Вече не е необходимо да търсите страници с контакти или да се ровите безкрайно за да откриете най-подходящата за вас реклама. Достатъчно е само да кликнете на online формата за чат в долния десен ъгъл на сайта. Наш представител ще ви консултира по въпросите и поръчки, които ви интересуват. Чат системата ни е в цветовете на агенцията и ще се ориентирате бързо как се използва.

Ние сме на линя от понеделник до събота за отговорим на вашите запитвания. Когато няма наличен или свободен оператор можете да оставите вашето съобщение, телефон или е-мейл и ние ще се свържем с вас при първа възможност. Чат на живо е един от най-бързите начини за комуникация с нас и възможност да получите оферта докато пътувате.

Приемане на поръчки online (онлайн)

С тази форма на общуване ние приемаме поръчки online и ви обслужваме по възможно най-бързия начин. При масовите практики, когато изпратите запитване са налага да чакате с часово в най-добрия случай, а в редица случаи отнема дни. Попитайте за външна реклама още сега и планирайте следващите си задачи докато ние се грижим за вашия успешен бизнес. Рекламна агенция Премиум Реклама предлага помощ при формолирането на стратегия за външно брандиране на марка и ще ви насочи при нужда.

Съдействие в реално време в сайта

С формата за чат на живо вие получавате съдействие и консултация напълно безплатно. Нужно е само да отделите няколко минути и да зададете вашия въпрос в системата за online поръчки в сайта.

Поръчай през чата или по имейл

Агенция Премиум Реклама разполага и с възможност за комуникация по имейл. Предимство на тази класическа форма е, че кореспонденцията се запазва и за двете страни в разговора. По този начин вие можете да си припомните въпросите и отговорите, които сме обсъждали през определен период от време. Изборът дали да поръчате по имейл, чат или директно по телефона на номер 0878581570 е изцяло по ваша преценка и както ви е удобно.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.