Частично матиране на прозорци в апартамент

В района на Западен парк, в апартамент на частно лице, направихме частично матиране на прозорци с матово фолио – до половината на стъклата, за да не се вижда вътре, а отгоре да влиза свежа светлина. Облепихме тройни прозорци с фрост фолио на отлична цена в съотношение цена-качество, и в рамките на няколко дни. Проекта реализирахме по размери на клиента, което беше благоприятно за формирането на по-ниската цена за лепене и материал. Рекламна агенция Премиум Реклама предлага брандиране – цялостно или частично матиране на прозорци в частни домове и офиси на фирми. Ние работим в кратки срокове за монтаж, съобразени с изискванията на поръчката и заложените дейности по съответния проект. Чрез замъгляване на стъклата на половина вие си гарантирате спокойствие, уют и защита, на вас и вашия дом, от любопитни погледи с различни цели. Работим основно с Ел Джи фрост медия със самозалепващ слой. Частичното матиране на прозорци се прави отвътре на стъклата, но при желание на клиентите и възможен достъп – може да се фолира и от вън. Премиум Реклама предлага съдействие при единични поръчки и абонаментно брандиране. Поръчайте частично матиране на прозорци до половината от водещата рекламна агенция в София на отлична цена, сега.

Снимки преди облепянето с матово фолио:

Колко време издържа частично матиране на прозорци?

При този проект в района на Западен парк фолиото ще издържи години наред. Стъклата бяха внимателно почистени. Получихме съдействие и от собствениците на апартамента. Терена имаше достъп и беше обезопасен след ремонтни дейности. Брандирахме стъклата с фолио до половината в рамките на около час. За повече информация и цени се обадете на телефоните посочени в сайта или ни пишете на електронната поща. Премиум Реклама когато ви трябва лепене на фолио. Предлагаме и други видове фолио, а също така и реламни винили. Поръчайте сега.

Снимки след фолирането с фростово фолио:

Възможно ли е сваляне на фолиото след частично облепяне на прозорци след време?

Отговорът на този въпрос е „Да. Когато пожелаете.“ Сваляне на фолио след частично матиране на прозорци се прави със специална техника и инструменти, използват се подходящи препарати за почистване на лепило, полиране на повърхността след демонтажа и всичко това е добре да се извърши от опитни специалисти по демонтажни услуги – професионално разлепяне на фолио, сваляне на сиви ленти за стъкла, почистване на перфо фолио (фолиото на дупки).