Цялостно външно брандиране на търговки обекти в София

За наши клиенти Outsource.bg в столичния квартал Младост изработихме концепция за цялостно брандиране. Според местоположението и предпочитанията на клиента, беше необходимо да изработим атрактивна външна визия за брандиране. За да бъде забележим търговският обект от уличните минувачи, избрахме да поставим масивна фасадна реклама с пано-стикер от каст фолио, което позиционирахме във височина на две места върху фасадата на търговската база. Надписите изработихме от каст фолио за по-голяма издръжливост на атмосферни условия. Избрахме именно каста, тъй като е известен със своите отлични устойчиви качества в сравнение с останалите полимерни рекламни фолиа.

В допълнение към външната фасадна визия на търговския обект на Outsourse.bg посъветвахме клиента да постави и табела на входа. Рекламната табела изобразяваше лого надписа на фирмата като беше изработена от еталбонд. Той е качествен материал, подходящ за външна употреба. Цялостната рекламна визия завършихме с поставяне на перфорирано фолио на витрините на входа на  сградата. Перфо фолиото избрахме в сивата гама, отново с отпечатано лого на фирмата. На различните прозорци върху мрежестото фолио беше принтиран символа от логото в различен размер – по-голям за витрината и по-малък за водната врата.

Цялостно брандиране, което спестява от времето и средствата Ви!

Защо е добре, когато откривате нов обект или премествате съществуващ такъв да се насочите към цялостно брандиране? Отговорът е ясен и прост – защото това ще ви спести време и пари. Как? Ами количеството намалява цената, а изработването на цялостна концепция наведнъж, спестява повторно брандиране на по-малки части от обекта. Често към нас се обръщат фирми за поставяне на допълнителни реклами, защото първоначално не е била съобразена цялостна визия, която да бъде достатъчно стилна и атрактивна за клиентите им. И в последствие, когато забележат, че нещо в рекламната им визия не е наред се обръщат към нас. Вие можете да избегнете това като се свържете с екипа ни и си поръчате цялостно брандиране на вашия обект!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.