Цени на реклами и рекламни услуги

Рекламата в голямата си същност е творчески процес, който се асоциира в бизнес средите с производство на рекламни материали, за привличане на клиенти, и монтирането им, поставянето по търговски обекти и офиси. Това са добре познатите банер винили с капси, различните видове фолиа, рекламните табели, светещите реклами и още, които не се държат на склада, а винаги се правят от нулата. В нашата работа ние се стремим да ви предложим най-добрите цени на реклами и рекламни услуги, от които се нуждаете вие и вашия бизнес. В ценоразпис сме извели на вашето внимание едни цените на едни от най-търсените продукти и услуги от рекламна агенция Премиум Реклама. Цените най-често са за 1 квадратен метър или определен брой детайли, които трябва се отнесат към вашата поръчка. Силно ви препоръчваме да направите справка и да се ориентирате, но все пак да ни потърсите по телефона за консултация и индивидуална калкулация на проекта, който искате да реализираме заедно. Трябва да се вземат под внимание всички детайли за да конкретизираме и финализираме крайните цени на реклами и рекламни услуги, особено когато става дума за монтаж и многокомпонентна конструкция ката светеща реклама. Външната реклама е поръчково изкуство и трябва да се пресметне индивидуално, защото не се развива в тираж. Вижте цените и се обадете за поръчка по телефона или изпратете запитване по и-мейла на фирмата. Поръчайте сега.

Продукт / УслугаЦена без ДДС
Ламинат МАТ7.00 лв.
Ламинат Гланц8.00 лв.
Рязане по контур20.00 лв.
Перфо фолио с печат20.00 лв.
Оглед и взимане на размери в София30.00 лв.
Оглед и взимане на размери до София45.00 лв.
Вишка (за ден)320.00 лв.
Транспортни разходи (за София)12.00 лв.
Тротоарна табела 69 х 101 см.220.00 лв.
* Посочените цени са в български лева, без ДДС, за 1 кв.м. / бр., освен ако не е посочено друго. За повече информация и допълнителни цени на продукти и услуги моля, изпратете запитване или се обадете по телефона.

Как се формират цени на реклами?

Цени на реклами се формират на първо място от вид, квадратура и дизайн. На второ място са особеностите при монтажните дейности – основа, височина, специфики на терена, непредвидени обстоятелства. Трябва да са налице всички компоненти на проекта за да се направи индивидуална калкулация. Първоначално можем да ви кажем ориентировъчна цена по базови насоки и няколко снимки. Важна е като отправяте запитване за изработка на реклама и монтажни дейности да кажете какво искате, как си го представяте и размерите разбира се. Без размери няма база върху, която да се гради офертата. Фирма Премиум реклама може да ви предложи оглед за оразмеряване в случай, че имате необходимост от това. От списъка с цени на реклами и рекламни услуги можете да получите информация за ориентировъчната цена. Поръчайте професионални реклами и търговско брандиране от водещата рекламна агенция в София – Премиум Реклама, сега.