Цена за матиране на стъкла с пясъчно фрост фолио от ленти

Матиране на стъкла е най-подходящото решение за облепяне брандиране на витрини паравани в офиси и се предпочита от по – големите фирми на националния пазар и в частност в град София и по – гъсто населените места в областта. Облепяне на витриа се прави с матово фолио фрост, което прилича на замръзнало стъкло и има фин груб ефект шкурка, който може да се почувства от докосване на повърхността след като бъде залепено брандирано върху гланцовата повърхност за която е предназначено брандиране фолио. Фолиране със самозалепващи стикери се прави на линии линии ленти точки правоъгълници, а в редки случаи се подхожда и с дизайнерски решения като пример създаване на декорация по шаблон или напътсвия от поръчителя.

Примерно да се нарисува мрежа от скуеъри или облик с натрошени начупени несъразмерни асинхрони форми на основата на полигон или оригами. Матиране на стъкла в интериор или външна реклама често не е пълно лепене, а се монтира на част от общата база основа и това е така защото естетика стила и прагматичност се движат ръка под ръка особено когато се рекламира брандира приемна в която се посрещат клиенти на дружеството и търговски партньори. Матирането фолио лепене се монтира по образец с който ви запознаваме като изпращаме начален скица и колаж визуализация по снимки как ще бъде отдела след брандиране на витрина прозорци или стъклена стена на фирмата.

Прието е фолирането за реклама да се монтира работи на независими парчета към всяко стъкло за да има шанс да се отстрани отлепяне в резултат от огъване на стъклените плочи паравани и силно не ви препоръчваме да се осъществява залепяне на самозалепващи ленти ивици черти от начало до край при офис матиране с реклами защото по този начин излагате на риск с нараняване на покупката си. При основния монтаж на място някои клиенти ни питат защо предишния път при облепяне лепене беше всичко влажно и използвахте пръскалка с химикали и после избърсахте с гъби, а сега не е така и направо залепяте върху стъклените паравани без да сте навлажнили дори и милиметър квадратна площ. Една част от причината както мислите е знание от фирмения ноу хал как се монтира но все пак искаме да ви кажем на ухо, че при матиране на стъкла облепяне брандиране на витрина фолиране може да се подходи по много варианти с цел да се осъществи най – перфектния резултат който желаете за направената поръчка за външна реклама или интериорен дизайн корпоративен. Използваме фолиата елджи 1051 които са със сив отенък – много близко до бели. С вода и адекватен химикал който щади фолиотата и образува финна хлъзгавина под силния лепкав пласт се постига плавно леко придвижване и за застопоряване в една или друга носоченост за да се фиксира на точното място лентата чертата правоъгълника или квадрата но внимавайте, че този начин е подходящ основно при големи размери и ясни пропорции на парчетата – детайлите докато при мини форми точно това не е желателно понеже същесвува риск опастност от накъсване или изкревяне на визуалния облик.

Изключително значимо е също и какъв ракел шпакла – шпатула, ще ползвате за лепене – може да работите с твърди шпакли със сменяйми предни пера панели на прочути марки или пластични меки томбести такива орафол. При облепянето с фолио в редки случаи проекти поръчки когато това е наложащо и няма друг начин се прибягва до съединяване слепване на части парчета орнаменти със локация на припокриване от размера на сантиметър 2 или повече за са се потвърди че при възможно умаляване от слънце няма да зейне пролука процеп и фрактура между фолиата. Това снаждане захващане повече срещано при перфо фолиата с цветен печат про и не толкова при пясъкоструйните медии назававани още фростови заскрежени. Мат може да бъде и класически стикер но това е в изключения защото обикновените материали за облепяне и не пускат светлина и стоят по – статично, а не трансперантно прозиращо сравними с фростът фолио. За да ви кажем колко струва определена заявка за матиране на стени в офис или дори стъкла на кабинет нужни са точни размери на площта квадратурата за ребрандиране, защото като рекламна агенция с умения ще ви информираме, че ролките от които се прорязва материалът са с различна ширина и това обуславя обемът на образуваната фира. Най – оптималния вариант е ако посочения размер за залепяне съвпадне е този на суравината и така цената ще ви се получи на доста изгодна предложение оферта за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотер по контури и по тази причина в този случай единственото което може да се направи е векторизирана скица а не растерната която я има при печат и за малки размери а форматът да е с разделителна способност от 300 dpi или поне деведесет и два защото при 72 единици е главно за web.

Рекламна фирма Премиум реклама работи по проекти за комплексно брандиране офис дизайн матиране или единични инициативи с квадратура площи за облепяне. Малка подсказка която искаме да ви дадем е, че на пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла може да се нанася лого и ефекта е истински як когато цветовете засияят под минаващите слънчеви лъчи снопове и се създава нещо като стъклопис с мека светлина и нюанси в багрите на корпоративното лого. Такава външна реклама винаги прави впечатление даже и да не се наблягате в изочаване на интериора или уникалността на фирмата с която работите търгувате и сте посетили на адрес. За цена оферта за матиране на стъкла и срокове изпратете запитване по имейл. Срокът който можем да ви кажем често е фиксиран или се влияе от момента към приемане на поръчката – демек колко сме ангажирани когато купите. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от лидерската рекламна агенция къща в София на идеални цени за ребрандиране с фолио или изцяло ново брандиране на нов офис магазин търговски обект или експо. Качеството има значение за професионализма в бизнеса и външна реклама. Обадете се сега за фолиа.