Реклами по витрини с цветно фолио

Трансперантно цветно фолио за стъкла е един от най-използваните материали при интериорното брандиране. То е светлопропускливо и се използва за декорация и уют в помещенията. Нарича са още цветно фолио. Фолиата от този вид са цветни, гланцови и перфектно прилягат към стъклени и гладки повърхности. Самозалепващата ПВЦ медия има UV стабилизатори за защита, която я прави издръжлива на нагряване и студ. Материалът се характеризира и с абсорбция на вредните слънчеви лъчи, което е причина за лепене по прозорци в офиси. Агенция Премиум предлага монтаж на фолио в над 30 цветови нюанса от цветни карти на доказани производители. Когато офисът ви, входа на сградата или стаята в която се намирате има много прозорци и те са облепени с цветно фолио за стъкла, помещението засиява в цветовете на дъгата през топлите летни дни. Различните лъчи, нюанси като стъклопис в катедрала, обагрят динамиката на живота на работното място или у дома. През студената зима цветове от различна група и тоналност ще ви пренесат в друга реалност. Малко поетично подходихме в описанието си за този вид рекламни материали, но наистина всяка една такава поръчка си заслужава. Самите червени, зелени, сини и жълти тонове преобразяват интериора и ви дават перфектна видимост навън. Когато различни по големина и форма трансперантни парчета се залепени на стъклен параван – преградата става произведение на изкуството. Арт дизайн във всеки детайл с трансперантно фолио. В някои случаи може да се приложи и към детайли от декоративни тотеми или обемни букви.

Как се поддържа и почиства цветно фолио за стъкла и защо трябва да знаете това?

Сигурно се питате – Добре, да сложим цветно фолио за стъкла по прозорците, но как ще го почистваме? Отговорът на този казус е една дума и тя е – Лесно. Поддръжката след облепяне с фолио не изисква специални умения и изключителни знания по химия. Не се налага дори да закупувате допълнителни почистващи препарати. Всичко се свежда до вода и малко количество сапун. Почиства се със сапунена вода. Препоръчваме на нашите клиенти да изчакат 20 – 30 дни след монтаж на фолиа на място преди първото измиване на цветно фолио. По този начин ще сте сигурни равномерното и гладко прилягане на материала към основата. Приложение на абразивни или други почистващи препарати на алкохолна основа не се препоръчва. …и вуаля. Вече сте информирани. Поръчайте още сега цветни фолиа за прозорци от рекламна агенция Премиум и ние ще ви обслужим в най-кратки срокове и на супер цени. Изработка на реклами по размер с високо качество.

Малко техническа информация за видовете цветни фолиа за стъкла

Самозалепващата гланцова медия – цветно фолио за стъкла, е подходящо както за сухо, така и за мокро залепяне. Практиката ни е показала, че лепенето на сухи повърхности не винаги е най-добрата идея. Това е така, защото когато основата е суха и парчето за лепене е голямо, не може да се направи наместване. Казано по друг начин – там където се залепи си остава… а може да е накриво. Именно затова нашите монтажисти използват предимно мокра техника и така вероятността от фира се намалява. След монтажа единствено се изрязва периферията, която предварително е зададена като аванс. Поръчайте облепяне с цветно фолио за стъкла на посочените в сайта телефони и имейли.