Хартия за стикери – перфектна реклама в нюанси

Хартия за стикери
Хартия за стикери

Хартия за стикери. Какво представлява и къде се използва.

Рекламите с хартия за стикери намират широко приложение при изработката на тротоарни табели. Те се използват също и при някои видове рекламни табели. Предимство на този вид реклама е, че могат да се използват преливащи цветове и нюанси при печат. В редица случаи надписи и изображения върху хартия за стикери се използват при краткосрочни рекламни кампании.

Видове реклами от хартия

Най-често информацията върху хартиени носители е с обузначителен и насочващ характер. Такъв вид са: Тротоарни табели, Указателни стикери, Информационни стикери и Забранителни стикери и др. Рекламите стикери могат да се използват както при екстериорна, така и интериорна реклама. Хартията за стикери може да бъде различна в зависимост от марка, продуктов клас, цвят и други. В някои случаи може да се използва цветна стикерна хартия, докато в други случаи този подход не е подходящ. Ние от рекламна къща PremiumReklama ще ви предложим най-добрия вариант в съотношение цена-качество-бройка. Поръчайте вашите печатна реклама на телефон 0878581570 или подайте вашите поръчки и въпроси чрез страницата ни Контакти от главното меню. Разгледахте ли вече другите ни предложения за външна и интериорна реклама? В редица случаи максималният ефект от брандиране се постига с комбинирането на няколко вида рекламни материали и съоръжения.

Предимства и недостатъци при стикерите от хартия

Недостатък при този вид рекламни материали е, по-краткия период на експлоатация в сравнение с плотерно-рязаното фолио. Рекламна агенция Premium Reklama предлага на вашето внимание и Рекламни надписи от PVC. Те се характеризират с висока издръжливост и дълъг период на експлоатация.

В не редки случаи клиентите поръчали интериорни стикери, поръчват и интериорни табели. Тяхното приложение може да бъде: „Служител на месеца”, вътрешна ред, похвали и забележки. Този вид табели се изработват от коматекс, еталбонт, плексиглас и др.

Какъв да бъде дизайна и кога ще са готови рекламите върху хартия за стикери?

Преди да отпечатаме вашата поръчка, ние изготвяме дизайн. Възможно е в процеса на работа да добавите някои нови, допълнителни елементи. Когато визуализацията е готова, ние ще ви изпратим готовия проект и при ваше потвърждаване ще отпечатаме продукция. Ако се намирате извън София, можем да изпратим поръчаната стока до желан от вас офис или адрес.