Фрост фолио

Фолиране с матово фрост фолио (пясъкоструйно) се прави най-вече в офиси, ателиета, вътрешни складове и други затворени помещения. Приложението може да бъде цялостно или частично – на фигури, линии и други форми. Някои фирми, за които сме правили брандиране, го възприемат като част от интериорен дизайн. Рекламна агенция Премиум предлага на своите клиенти облепяне на паравани и витрини с класически бели пясъкоструйни фолиа с перлен характер (бял мат). По индивидуални проекти можем да предложим и златен фрост с гранулеста структура. Най-ефектна визия с матово фолио се постига когато материала се използва като основа при широкоформатен печат. Отпечатаните изображения върху медията засияват от дневна и слънчева светлина и създават усещане за комфорт и добро настроение.

Поръчайте самозалепващо фрост фолио на ленти, фигури или частично залепяне – нарича се още бял пясъкоструй

Матово облепяне е един от най-поръчваните рекламни продукти за брандиране на офис. То е известно още и под наименованията песъкоструйно и фрост фолио поради своето асоциативно внушение. При залепяне върху гладка повърхност то наподобява и имитира ситни, бели пясъчни частици или погледнато от друг ъгъл – замръзнало, заскрежено стъкло. Терминът за замръзнал произлиза от английски. В ежедневието на бизнеса облепяне на офис с мат фолиа се прави заради комфорта, който създава, дискретността на работното място от любопитни погледи и меката светлина, разсеяна от многобройните частици. Нашите фолиа имат UV защитно покритие и понякога се използват и като предпазна мярка. Често се поръчва облепяне с ленти с градация в двете посоки – нагоре и надолу. Монтажът на тези реклами с фолиа се прави с позициониране в средната част на избрания параван.

Фрост фолиото може да се комбинира с апликации от цветни самозалепващи стикери

Пясъкоструйното фолио може да са комбинира с видове гланцови фолиа. Апликирането се прави поетапно за да се постигне желаната визия. Най-често поръчваната и правената комбинация е ефектен, матов бял бекграунд облепен с гланц букви, форми и лога. Лъскавите детайли прилягат добре със специално лепило и могат да се направят от няколко парчета в различни цветове. По този начин композицията впечатлява с чар и дизайнерски интериор. В зависимост от заданието може да бъдат потребени продукти на 3M или Корал. Ако вече си представяте как ще изглежда вашия офис, банка или дом с матово фолио и имате идеи обадете се на номера в сайта и ние ще ви предложим варианти за изпълнение. В случай, че искате да обясните всичко и най-малките детайли, размери и форми – изпратете ни запитване по имейл и ние ще ви върнем отговор с оферта и опции за облепяне с фолио мат.