Облепяне с перфо фолио на витрина на салон за масажи в ж.к. Стрелбище

Екипът на рекламна агенция Премиум реклама представя на вашето внимание един от последните ни реализирани проекти – брандиране с перфо фолио (фолиране) на прозорци и врати на студио за масажи в гр. София, ж.к. Стрелбище. При изготвянето на концепцията за реклама, клиентът ни имаше изисквания за стил, качество, изчистена и елегантна визия на марката, съчетана с детайли, които да привличат и интригуват потенциалните клиенти на салона. Ето защо, съобразявайки се с всички желания и приоритети на нашите клиенти, ние предложихме като идея брандиране на студиото за масажи с перфорирано фолио.

Защо перфорирано фолио?

То е подходящо за подобен тип търговски обекти! Такива, които се намират на приземни етажи на сгради. Студиа с лице към улици и които са потенциални обекти на внимание от страна на преминаващи хора. Перфорираното фолио е мрежесто фолио, известно още „ самозалепващо фолио на дупки“. Отличава се с възможност за поставяне на върху голяма или цялостна външна витрина или прозорец на рекламирания обект. Вижте идеи и проекти във Фесбук профила ни.

Външна реклама и дневна светлина при фолиране с фолио на дупки

Този вид фолиа осигуряват пропускливост на светлина в интериора, а отвън повърхността се използва за всякакъв вид атрактивни изображения, надписи, лога и марки, които правят забележим магазина, офиса или салона за масажи, върху, който мрежестото фолио се поставя.

Изискан дизайн и изтънчена визия при реклами върху прозорци.

Концепцията на дизайна при този проект се наричаше – стилна и изискана визия, съчетани с усещане за нежност, здраве и красота. Използваните цветове и изображения подсилват именно това усещане за лекота и релакс отпечатани на перфорирано фолио. На прозореца вдясно на външната врата поставихме орхидея върху образ на човешко тяло, с меки и приятни извивки. Със своите розови и бежови тонове, тя подсили ефекта на цялостната визия с фон, преливаш в неангажиращи телесни цветове.

За да подчертаем дизайна на салона за масажи и цялостната идея за реклама на нашия клиент, поставихме и надписи в по-тъмен нюанс. С елегантен шрифт, които подбрахме в стилистиката на проекта се получи страхотно.

Посещение и взимане на размери на място за перфорирано фолио.

За да направим премиум обслужване, ние посетихме предварително салона за масажи в столичния квартал Стрелбище. Огледахме фасадата и местоположението му спрямо странични или съседни търговски обекти. Водени от идеята за удобно и лесно ориентиране на клиентите на студиото, подбрахме подходяща цветова гама за фолиране на врати.

За ориентация при влизане и излизане от салона за масаж, оставихме изчистена средната част от графиката, отпечатана върху перфо фолиото. Целта е погледа на посетителите да бъде насочен към дръжката на вратата. С големи букви с ръкописен шрифт поставихме върху горната част на вратата надписа “Студио за масажи”, а отдолу кръгло изображение с професионален масаж, за да допълним усещането за високо ниво на обслужване.

Детайла и вниманието към клиента, както и съобразяването с предвидения бюджет за реклама са водещи при избора на подходящ вариант за външно брандиране на търговски обекти. Поръчайте и вие външна реклама с перфо фолио на телефон 0878581570.