Облепяне с перфо фолио на витрина на салон за масажи в ж.к. Стрелбище

Фолиране с перфорирано фолио на прозорци и врати в Стрелбище

Фолиране на салон на масажи с перфо фолио за прозорци и врати в квартал Стрелбище

Екипът на рекламна агенция Премиум реклама представя на вашето внимание един от последните ни реализирани проекти – брандиране с перфо фолио (фолиране) на прозорци и врати на студио за масажи в гр. София, ж.к. Стрелбище. При изготвянето на концепцията за реклама, клиентът ни имаше изисквания за стил, качество, изчистена и елегантна визия на марката, съчетана с детайли, които да привличат и интригуват потенциалните клиенти на салона. Ето защо, съобразявайки се с всички желания и приоритети на нашите клиенти, ние предложихме като идея брандиране на студиото за масажи с перфорирано фолио.

Защо перфорирано фолио?

То е подходящо за подобен тип търговски обекти! Такива, които се намират на приземни етажи на сгради. Студиа с лице към улици и които са потенциални обекти на внимание от страна на преминаващи хора. Перфорираното фолио е мрежесто фолио, известно още „ самозалепващо фолио на дупки“. Отличава се с възможност за поставяне на върху голяма или цялостна външна витрина или прозорец на рекламирания обект.

Външна реклама и дневна светлина при фолиране с фолио на дупки

Този вид фолиа осигуряват пропускливост на светлина в интериора, а отвън повърхността се използва за всякакъв вид атрактивни изображения, надписи, лога и марки, които правят забележим магазина, офиса или салона за масажи, върху, който мрежестото фолио се поставя.

Изискан дизайн и изтънчена визия при реклами върху прозорци.

Концепцията на дизайна при този проект се наричаше – стилна и изискана визия, съчетани с усещане за нежност, здраве и красота. Използваните цветове и изображения подсилват именно това усещане за лекота и релакс отпечатани на перфорирано фолио. На прозореца вдясно на външната врата поставихме орхидея върху образ на човешко тяло, с меки и приятни извивки. Със своите розови и бежови тонове, тя подсили ефекта на цялостната визия с фон, преливаш в неангажиращи телесни цветове.

За да подчертаем дизайна на салона за масажи и цялостната идея за реклама на нашия клиент, поставихме и надписи в по-тъмен нюанс. С елегантен шрифт, които подбрахме в стилистиката на проекта се получи страхотно.

Посещение и взимане на размери на място за перфорирано фолио.

За да направим премиум обслужване, ние посетихме предварително салона за масажи в столичния квартал Стрелбище. Огледахме фасадата и местоположението му спрямо странични или съседни търговски обекти. Водени от идеята за удобно и лесно ориентиране на клиентите на студиото, подбрахме подходяща цветова гама за фолиране на врати.

За ориентация при влизане и излизане от салона за масаж, оставихме изчистена средната част от графиката, отпечатана върху перфо фолиото. Целта е погледа на посетителите да бъде насочен към дръжката на вратата. С големи букви с ръкописен шрифт поставихме върху горната част на вратата надписа “Студио за масажи”, а отдолу кръгло изображение с професионален масаж, за да допълним усещането за високо ниво на обслужване.

Детайла и вниманието към клиента, както и съобразяването с предвидения бюджет за реклама са водещи при избора на подходящ вариант за външно брандиране на търговски обекти.

Поръчайте и вие външна реклама с перфо фолио на телефон 0878581570.

13 thoughts on “Облепяне с перфо фолио на витрина на салон за масажи в ж.к. Стрелбище

 1. Това перфо фолио подходящо ли е за магазин? Имам магазин в Лагера и си мисля за нещо подобно да се сложи.

 2. Здравейте. Да, подходящо е. Може да се слага при всички търговски обекти с големи и малки витрини и прозорци. За какви размери става въпрос?

 3. Нямам размерите. Вие ли идвате на място да ги вземете или аз трябва да ви ги дам?

 4. Да, ние можем да дойдем на място да вземем точните размери и да ви консултираме ако имате допълнителни въпроси. Удобно ли е да ни изпратите точния адрес, лице за контакт и телефон на нашия е-мейл: office@premiumreklama.com ?

 5. да ще изпратя информацията по мейла и бих искал да попитам и за светеща табела колко ще струва

 6. Благодарим ви. Ще очакваме информацията по поръчката на електронната поща. Оставаме на разположение при нужда. 😉

 7. Имам студио за красота в Банишора. Витрината ми е с размери 3.70м на 2.60м Колко ще ми стува изработката и монтирането на реклама с перфо фолио?

  1. Здравейте. Благодарим ви за проявения интерес към нашата агенция. За да ви дадем по-конкретна цена е необходимо да обсъдим детайлите по дизайна. Разполагате ли с векторни графики или желаете ние да ги направи? Какви ще бъдат основните цветове. Моля имейл с инфо за проекта на office@premiumreklama.com

   1. Ами мисля си за някакви цветове в лилаво, бяло и черно за бъде. Имам една рисунка горе-долук какво искам да бъде. Нямам представа какво е векторна графика. Ще ви напиша по мейла каква ми е идеята за рекламата и вие ще ме посъветвате какво може да се направи. Искам да е стилно и да се вижда от далеч. 😉

    1. Стилът е в основите на нашите концепции. 😉 Ще очакваме допълнителната информация по мейла. Моля, добавете в писмото и телефон за връзка с вас. Лек и усмихнат ден! 😉

     1. Ок. Сега ще ви напиша мейл и ще направя няколко снимки. 😉 Лека.

 8. Фолиране на прозорци София правите ли? Офисът ни е в Гео Милев и имаме общо 10 прозореца за облепяне с фолио – 5 големи и 5 малки стъкла. Искаме да ги облепяме заради сланце.

  1. Да, правим фолиране (облепяне с фолио на прозорци) във всички размери и посочен етаж. Монтажа може да е вътрешен или външен с алпийска група. Моля пуснете ни по мейл ваши координати и повече информация за поръчката. 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.