Подходящо ли е филиране на прозорци за конферентна зала или офис?

С отварянето на вратите на нов обект, можете да изберете редица възможности за декорация и реклама, стига да имате вдъхновение. В днешно време всичко е въпрос на добър дизайн и изработка, а възможностите са хиляди, както е и в нашата рекламна агенция Премиум. Многогодишният опит ни е научил да предлагаме качество, независимо от цената, а тук можете да намерите и много нискобюджетни решения. Имате възможност да направите пълна трансформация на един обект и то на добра цена. Как се постига това? С помощта на различни видове плотерно рязано фолио, което може да се използва за цялостно или за частично покритие. Подходящо ли е фолиране на прозорци за магазин? Както за студия за красота и за ресторанти и кафенета, така и за магазини, това е добър и интересен избор, особено, ако се спрете на изображение, което ви допада и изразява точно дейността ви.

Фолиране на прозорци – рекламна агенция в София

Изображенията с перфо фолио, което е на дупчици, стоят интересно и меко, като позволяват на светлината да навлезе в помещението и  едновременно с това създават уют и уединение от вътрешната страна на магазина. То се поставя лесно и наред с всичко останало е чудесна реклама за вашия бизнес, която се вижда отдалеч. Също така, можете да изберете и много популярното песъкоструйно фолио, с което се случва матиране или фолиране на прозорци, витрини, както и паравани в офиси. С негова помощ се създава впечатление за замръзнало или замъглено стъкло, а в съчетание с логото на фирмата, се получава много стилен ефект.

Фолиране на прозорци с различни типове фолиа

Друга интересна комбинация, може да се получи и между обикновеното PVC фолио и песъкоструйното, като по този начин наситените цветове на едното контрастират впечатляващо със замъглената повърхност, получена в резултат на другото. За временни решения при фолиране на прозорци, се използва ремувъбъл фолио, което се отлепя лесно и е много подходящо за временни надписи, като промоции, намаления и други текущи предложения. Възможностите в premium-reklama.com не са никак малко, наред с професионализма, с който работим в лицето на всички специалисти. Вижте повече и харесайте или поръчайте директно на посочените телефони.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.