Кога е добре да изберем фолиране на витрини?

Ако имате нужда да направите облика на своя магазин по-интересен и характерен, то сте на правилното място за идеи и възможности. В рекламна агенция Премиум, работим за изграждането на всякакъв вид външна и вътрешна реклама, като рекламни надписи, табели, лога и много други, които могат да бъдат изработени от различни материали, като при желание за повече атрактивност, към тях може да бъде монтирано и осветление. Независимо от това какво изберете, като материали и изработка, то можете да разчитате на качество и на ниски цени. Много клиенти избират, наред с изработването на лого и фолиране на витрини и прозорци за различни обекти. Това създава интересна атмосфера, както отвън, така и отвътре.

Фолиране на витрини с обикновено или перфо фолио – София

Кога е добре да изберем фолиране на витрини? За приземни етажи или за офиси, които представляват големи помещения, разделени от стъкла, както и за кабинети, може да се избере залепяне на перфо или друг вид фолио, както и матиране на стъклата. С помощта на песъкоструйно фолио, се получава интересен замъгляващ ефект, който дава известна загадъчност и поддържа комфорта и чувството за уединение. Интересни варианти са комбинациите между обикновено PVC и пясъкоструйно фолио, което дава добър контраст между цветовете на едното и замъглената повърхност на другото.

Залепяне на фолио върху стъкла се нарича – фолиране на витрини

Фолирането на витрини с перфо фолио, например, е един бърз и лесен вариант да се обнови вида на един магазин или студио, например. Това е фолио на дупчици, с качествено изображение, което дава възможност светлината отвън да влезе и навътре в помещението. Въпреки, че обикновено перфо фолиото се използва за външната част от обектите, то може да е добър избор и за интериорна реклама. Различни надписи от плотерно рязано фолио, можете да изберете, както за витрини и за прозорци, така и за облепяне на паравани и други плоскости, където желаете. Предлагаме още и вариант за бързо и лесно отлепяне или removable фолио, много подходящо за временни промоции и намаления. Поръчайте фолиране на витрини от premium-reklama.com. Можете да заявите веднага на посочените email адрес и телефони.