Фолиа – Видове и приложение в рекламата

Фолиа за реклама, печат, рязане на пясъчно фолио за матиране на стъкла

Видове фолиа

Различните по приложение серии фолиа и широката цветова гама ни дават почти неограничени възможности за изработка на рекламни продукти. Ние сме специализирани във външна и вътрешна употреба на стоки за брандиране. Гаранция за качество! Използваме различни типове фолия за да постигнем точно определена цел когато правим ( произвеждаме / изработваме ) рекламите.

Универсално фолио

Универсалното фолио е добре познато в бранша с добри параметри при брандиране на равни повърхности – витрини, табели, гладки плоскости, стъкла и други.  С него се прави бърза изработка на надписи при ниска цена. Това фолио е най-масовия тип външна реклама.

Транслуцентно фолио

Транслуцентно фолио

Това е фолио за светещите реклами. Серия Транслуцентно е предназначена за тониране на светещи лица със задно осветяване като поликарбонат и плексиглас. Транслуцентните фолиа имат добра пропускливост на светлина ( светлопропускливост ), но същевременно равномерно разсейват светлината от диодите или луминисцент. Едновременно с тези спецификации, цветовете са ярки и наситени при светене. Това, което предлагаме на нашите клиенти като готов продукт е: Светеща реклама с красиви вълнуващи цветове върху ел. конструкция по европейски стандарти за безопасност и експлоатация!

 

 

Каст фолио за автомобили

Каст ( cast ) фолио

Cast фолио – използва се за брандиране, надписване и облепване на автомобили. Може да се приложи частично или цялостно. Фолиото поема и следва всяка форма на извивките на автомобила. Здравия лепилен слой ( лепило ) и гладката полимерна повърхност са гаранция за безупречен монтаж и продължителна трайност при променливи атмосферни условия. Рекламна агенция Премиум Реклама предлага цялостно и частично облепване на фирмени автомобили и бусове. Ние държим на кратки срокове за изработка и бърз монтаж на фирмено лого и надписи.

Банерно фолио

Този вид материал е подходящ за поставяне на рекламни надписи върху винил или плат. Той прилепва перфектно върху гъвкави повърхности и поема температурни разширения. Използва се и го препоръчваме при кратки срокове, при които целим бърза изработка на транспаранти за текущи и предстоящи събития, презентации и други. Характерно за банерното фолио е продължителната трайност на цветовете на слънце. Издържа над 3 години.

Пясъкоструйно фолио ( фрост )

Матиране на стъкла с частично рязано матово фолио

Използва се за приятен матов ефект на витрини и стъкла. Намира приложение в банки и офиси. Този вид материал може да се съчетае ( да съдържа ) с плотерно изрязани елементи, ленти с преливащ ефект, надпис или лого на фирма. Другото има на суровината е фрост – заради ефекта на заскреженост / замръзване, който се създава след монтажа.

 

Плотерно изрязване на фолио

Плотерно рязани изображения от фолио за витрина

Техниките с плотерно изрязване на фолио намират много широко приложение в рекламите. Използват се за бърза изработка на едноцветни или двуцветни надписи. В някои случаи така се правят и апликация от няколко цвята за постигане на по-добър визуален ефект. Предимство на този вид облепяне е еднакъв цвят от двете страни на стъклени повърхности и дълъг период на експлоатация.

Специални предложения фолиа

Агенцията разполага и предлага и фолиа със специално приложение. Те се използват за постигане на разнообразни ефекти. Такива са: прозрачност, светлоотразителни датайли, флуоресцентни, огледални повърхности и площи и други. Ние ще реализираме всяка ваша идея за идеалната визия на фирмения бранд. На клиенти, които желаят фотореалистични изображения, можем да предложим изработка с машина за пълноцветен ( широкоформатен ) печат. В някои случаи прилагаме римувабъл фолио. То е подходящо за краткосрочна реклама, защото лесно се демонтира и не оставя следи от повреди по повърхността. Фолиа с ламинат гланц или мат се използват за дълготрайно брандиране, заради отличните си качества на устойчивост на UV лъчи и надраскване на печата при външни климатични условия.

4 thoughts on “Фолиа – Видове и приложение в рекламата

  1. Здравейте. Занимаваме се с електрона търговия. Имаме няколко фирмени автомобила и искаме да ги брандираме. Какво е необходимо да ви изпратим като информация и колко ще струва?

    1. Здравейте. Като за начало е необходимо да ни изпратите някакво изображение с общата визия (ако разполагате с такова). Също така ще ни бъдат необходими текстовете на рекламните надипси. Ако разполагате с фирменни шрифтове и лого във векторен вариант – също ще са ни необходими при реализирането на дизайна на проекта.

    2. Ако проекта започва сега от нулата ние можем да ви предложим няколко варианта на дизанй и материали. Стандартно правим до 3 дизайна на проект с до 3 доработки на избрана визия. При такъв вид проекти най-често предлагаме на нашите клиенти облепяне с каст фолио, но в няко случаи могат да се използват и други фолиа.

      1. Разполагаме с готова визия на дизайна, която можем да ви изпратим. Имаме и лога във векторен вариант. В момента обмисляме точните текстове на надписите. До час някъде ще ви пуснем мейл с данните. Имаме представа от cast folio така, че това ще бъде избора. До скоро, т.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.