Фирмени метални табели за офис сгради

Фирмени метални табели за офис сгради

За наш клиент, строителна фирма, с офис в бизнес сграда в София, изработихме интериорна реклама с фирмени метални табели. Табелката изработихме от анодиран алуминий, върху който подповърхностно отпечатахме фирменото лого на дружеството. Изборът се спря именно на алуминия, тъй като той е труден за надраскване. Методът на печат ще предпази марката при почистване и я прави устойчива на разтворители. Дизайнът на табелата направихме в съответствие с използвания материал. Важно беше да съобразим цветово материала с цвета на логото на клиента. Предвид голямото сходство, цветовата гама беше подбрана внимателно, за да може сивото да не се слива, а да се вижда отчетливо. Този вид метални фирмени табели са отлична офис реклама, той като не са тежки и вариантите за монтаж са разнообразни. В случая монтажът беше пробивен като използвахме свредло, поради специфичната гранитна повърхност. Резултатът, благодарение на нашето цветово и стилово старание с дизайна и монтажа, беше отличен.

Фирмени метални табели – отлично интериорно решение за офиса

Фирмените метални табели са предпочитан рекламен инструмент от нашите корпоративни клиенти, които държат на стила и елегантността в бизнес интериора. Вътрешната офис реклама е твърде разнообразна и точно поради това, представата за нея често се размива във форми, светове и материали. При металните офис табели, визията и рекламното послание са ясни, модерни, издръжливи и стилни. Материалите, с които изработваме този вид бизнес интериорна реклама, осигуряват сигурност и спокойствие пред вашите клиенти и посетители за години напред. Нашата рекламна агенция се е специализирала в дизайна, печата и производството на метални фирмени табели за вътрешността на офис сгради. Ние ще Ви предложим оптимален вариант според визията на вашето лого, изискванията Ви за фирмено послание, местоположението и желаната големина на фирмената интериорна табела.

За добрата бизнес реклама, не се колебайте да се обърнете към нас! Ние ще ви насочим към подходящия вид офис реклама, защото поради разнообразието й, компетентния съвет ще Ви бъде необходим!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.