Фигури от стиропор – идеалния рекламен декор

Фигури от стиропор

За наш клиент – филмово студио в София изработихме големи обемни фигури от стиропор. За изработката им се насочихме именно към стиропора, тъй като е лек и бюджетен материал. Той е много подходящ за изработка на декори за еднократна или нетрайна употреба. Фигурите, които ни бяха поръчани за изработка съставляваха кръгли, големи и масивни полусфери или представени като капаци или още куполи. Тези куполи намериха своето предназначение в рекламния и филмов декор при заснемане на кино продукция. Срокът за изработката на изпъкналите рекламни изделия беше изключително кратък. Поръчката се състоеше в изразяване на стиропора и китосване на готовото изделие. По този начин фигурите подготвихме за боядисване, което клиента щеше да изпълни в желан от него сребрист метален цвят.

Фигури от стиропор – производство на изпъкнали олекотени изделия

Обемните временни обекти от олекотен материал като стиропор са предпочитан и често използван вариант за макети, които намират своето приложение във филмовите и театрални декори. Те са отлично бюджетно решение, особено когато декорът е за еднократна употреба. Изрязването на изделия от стиропор е част от рекламните услуги, които нашата агенция предлага на своите клиенти. След като материалът е изрязан и изделието придобие вида и размера си, ние китосваме материала. Китосването на стиропора го прави готов за боядисване в цвета и оттенъка, които са предвидени за кино продукцията.

Оформянето на кръгли обемни фигури от стиропор за рекламни декори и макети за филмовата индустрия се състои в няколко компонента. На първо място,това е изработване на визуализация, по която се реже. На следващо място е самото оформяне по зададения контур на визуализацията. Следва кит или шлайфане и като част от довършителните операции е боядисването с цветове по смесваща система. Ако се нуждаете от изработка на фигури от стиропор за кино, видео, театрални и филмови продукции, можете да се свържете се с нас за повече информация и детайли тук.

4 thoughts on “Фигури от стиропор – идеалния рекламен декор

 1. Интересуват ме какви налични фигури имате от стиропор, размери и цени

  1. Здравейте.

   Благодарим ви за проявения интерес към нашите услуги!
   Можем да изработим всякакви фигури от стиропор в желани пропорции и размери по желание на клиента.
   Когато фигурите са изцяло бели може да не се боядисват, което значително намалява цената.
   Подобни скулптури са строго специфични според тяхното предназначение и поради тази причина не съхраняваме наличности.

   Оставаме на разположение.

   Поздрави.

 2. Здравейте!
  Интересува ме дали може да се изработи детайл от стиропор от едно цяло парче с габарити 2200 х 770 х 300 мм? Обработката е ит всички страни.
  Поздрави!

  1. Здравейте.
   Благодарим ви за проявения интерес. По принцип работим само с наши материали за стиропорени букви или фигури. Какво трябва да бъде изделието в завършен вид и необходимо ли е боядисване?
   Поздрави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.