Фигури от стиропор

Фигури от стиропор – идеалния рекламен декор

За наш клиент – филмово студио в София изработихме големи обемни фигури от стиропор. За изработката им се насочихме именно към стиропора, тъй като е лек и бюджетен материал. Той е много подходящ за изработка на декори за еднократна или нетрайна употреба. Фигурите, които ни бяха поръчани за изработка съставляваха кръгли, големи и масивни полусфери или представени като капаци или още куполи. Тези куполи намериха своето предназначение в рекламния и филмов декор при заснемане на кино продукция. Срокът за изработката на изпъкналите рекламни изделия беше изключително кратък. Поръчката се състоеше в изразяване на стиропора и китосване на готовото изделие. По този начин фигурите подготвихме за боядисване, което клиента щеше да изпълни в желан от него сребрист метален цвят.

Фигури от стиропор – производство на изпъкнали олекотени изделия

Обемните временни обекти от олекотен материал като стиропор са предпочитан и често използван вариант за макети, които намират своето приложение във филмовите и театрални декори. Те са отлично бюджетно решение, особено когато декорът е за еднократна употреба. Изрязването на изделия от стиропор е част от рекламните услуги, които нашата агенция предлага на своите клиенти. След като материалът е изрязан и изделието придобие вида и размера си, ние китосваме материала. Китосването на стиропора го прави готов за боядисване в цвета и оттенъка, които са предвидени за кино продукцията.

Оформянето на кръгли обемни фигури от стиропор за рекламни декори и макети за филмовата индустрия се състои в няколко компонента. На първо място,това е изработване на визуализация, по която се реже. На следващо място е самото оформяне по зададения контур на визуализацията. Следва кит или шлайфане и като част от довършителните операции е боядисването с цветове по смесваща система. Ако се нуждаете от изработка на фигури от стиропор за кино, видео, театрални и филмови продукции, можете да се свържете се с нас за повече информация и детайли тук.

4 мнения за “Фигури от стиропор – идеалния рекламен декор”

 1. Здравейте. Интересува ме, каква ще е цената за изработка на яйце от стиропор с диаметър около 60 см и височина около 90 см.

  Отговор
  • Здравейте.
   Вашето запитване за фигура от стиропор се обработва. Ще се свържем с вас допълнително.
   Поздрави.

   Отговор
 2. Здравейте!
  Управител съм на детски дом в гр.Пазарджик.Предстои ни да проведем мероприятие послучай Великден и колегите включиха в сценария голямо яйце от стиропор напр. напр 100-120 см/50-60 см., което да поставим в двора в голяма кошница. По интернета открих рекламата Ви . Моля да ми отговорите колко би струвало едно такова яйце. Благодаря за отделеното време.
  Успешен ден! Ковачева

  Отговор

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.