Къде се поставя фасадна реклама, за да привлича повече хора?

Имате нужда да намерите най-доброто решение за изработка на фирмено лице, което да окачите на входа на вашия търговски обект? Ако това е така, се нуждаете от професионалисти, които са с опит в изработването на всякакъв вид външна и вътрешна реклама. Какви са видовете фасадна реклама, от които можем да изберем? Това са табели и надписи или лога, поставени на различни места, като стълбове, сгради, витрини на магазини и други. Основното при тях е да носят ясни послания за дейността на конкретната фирма, наред с нейното име или лого. С непрестанното увеличаване на конкуренцията и рекламния бизнес непрекъснато се развива и усъвършенства и вече може да предложи много качествени и атрактивни варианти, както можете да видите в premium-reklama.com. Рекламите могат да бъдат изработени от винил или от плексиглас, метални конструкции и много други, към които също така може да бъде поставено осветление по различни начини.

Колко струва фасадна реклама за бизнес сгради?

Къде се поставя фасадна реклама, за да привлича повече хора? Може да се постави над самия обект на място, което е видимо, като според района е важно да се прецени какви да бъдат цветовете, да има ли осветление или не, както и какъв да е размерът и шрифтът на буквите. Всичко това се уточнява с клиента до последния детайл. След като изберете всички подробности, работата преминава в цеха, а изработката се случва в кратки срокове. Особено привличащи и работещи като реклама денонощно, са светещите надписи, които могат да бъдат, както над самия обект, така и върху свободно стоящи табли, за да ориентират клиентите за посоката на самия обект. Можете да изберете поредица от указателни табели, които да насочват по пътя към вас, което е препоръчително, ако обектът не се намира на централно място.

Каква фасадна реклама предпочитат големите фирми в София?

Сред предпочитаните светещи надписи за фасадна реклама, са обемните букви, които светят изцяло, както и тези, които са с контражурна подсветка. Контражурното осветление, дава интересно сияние на самия надпис, като оформя силуети на самите букви. Ако сте избрали да се постави надпис, напечатан върху винил, то за повече видимост могат да се поставят осветителни тела, светещи директно върху самия надпис. Разгледайте някои от готовите проекти, които имаме в каталога, за да се ориентирате към някои идеи. За въпроси и поръчки, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.