Фасадна реклама за сгради – цялостно външно брандиране

За фасадна реклама може да бъде възприето всичко, което се монтира по фасадата на сграда и има за цел да представи определена марка, стока или услуга. В тесен смисъл понятието може да се възприеме най-вече като големи плакати от хартия или фолио, които се поставят в предварително подготвени места за реклами с рамка. Търговските вериги използват тези позиции за да промотират нови продукти, внос на нови артикули или отдаване на площ под наем на други фирми. Рекламна агенция Premium България предлага изработка и монтаж на стенни платна с високо качество и широкоформатен печат на изображенията. Работим основно по регулярни поръчки с предварително уточнени ангажименти за срок от време. Агенцията е избрана за една от най-добрите в бранша и външното брандиране. Направете запитване по e-mail. Нашите консултанти са на ваше разположение за съдействие. Премиум – поставяме стандарти.

Може ли облицовка на сграда да се направи като фасадна реклама?

В някои случаи облицовката на сграда също може да бъде вид фасадна реклама. Това е така защото част от композитните плоскости могат да бъдат прорязани с определени надписи или фирмено лого. Допълнително е възможно да се постави осветление с окабеляване и издълбаните символи да светнат. Лицето се прави най-често от бял плексиглас, за който са енергоспестяващи диодни модули, а тавичките на панелите обикновено са от бонд в избран цвят. Еталбонда позволява да бъде гланцов или матов, в зависимост от това как е монтиран. Агенцията предлага различни цветове и тоналности на плоскостите. Поръчайте изграждане на конструкции на изгодни цени – обемни букви , светещи кутии и винил по рамка , от Premium.

Как се монтира външна реклама за фасада ?

Монтажа на фасадна реклама не е един от най-лесните. Става въпрос за комплексни познания, умения и висок професионализъм понеже има реални рискове от контузии и нараняване. Закрепянето става посредством подходящи крепежи и дистанционери в зависимост от особеностите на конкретния проект. Използването на сглобяемо скеле е почти задължителен елемент, който присъства в работния процес. Начините за поставяне варират от висящи конструкции, напречно захванати плоскости, залепени временни плакати и още. Ние знаем как се прави реклама, само си изберете какво искате и заедно да обсъдим визията. Premium – комплексно рекламна обслужване за фасада и брандиране на търговски обекти.