Монтаж на реклами в София и страната

Рекламна агенция Премиум Реклама извършва и предлага на своите клиенти професионален монтаж на реклами като услуга към поръчаните продукти за брандиране на търговски обекти. Монтажите се извършват от опитни монтажисти, които са специализирани в различни направления по групи и са запознати с тънкостите на професията. Използването на рекламна агенция за брандиране има редица плюсове, особено когато става въпрос за опазване на материала, съответно рекламните изделия, и правилното им поставяне на избраната локация. Употребата на рекламни материали от непрофесионалисти крие риск от бракуване на стоките, физическо нараняване и нуждата от повторно закупуване на изделия и готови продукти. Изберете монтаж на реклами, от какъвто се нуждаете, посочете какво искате от продуктовия каталог и направете запитване за цена сега.

Облепяне с фолио на стъкла и витрини, брандиране на офис

Залепяне на фолио

Професионално залепяне на фолия по прозорци, брандиране на витрини, декорация на офиси и още. Фирмата предлага монтажни дейности по фолиране в София и региона. За повече информация вижте в сайта на агенцията или пишете.

Изграждане на реклами за заведения и професионално монтиране

Монтиране на реклами

Монтажни дейности към всички рекламни продукти, които предлага агенцията. Кратки срокове за изпълнение и работа на място. Специализирани екипи за работа.

Автореклама по коли

Брандиране на автомобили

Транспортна реклама с фолио и частично облепяне на автомобили – коли, бусове, камиони. Залепяне на място. Изработка на надписи, телефони номера и лога. Фирмата предлага и слагане на защитно покритие от ламинат.

Снимки от монтажни дейности

Заснети кадри при монтаж на рекалми можте да намерите в блога на компанията. Монтажите се правят от професионалисти с опит в специализирани звена.

Колко време отнема едни монтаж на реклами?

Всеки един монтаж на реклами как ще се направи и колко време е необходимо за изпълнението му зависи от няколко фактора, които не са за пренебрегване. На първо място е вида и квадратурата на самата площ за брандиране или обема и вида на рекламното съоръжение, което ще се ползва. Колкото е по-голяма площта – толкова повече време се изисква за работа, като обикновено говорим за период от порядъка на 1 до няколко часа. Второ по ред, но не по важност, е мястото за извършване на монтажни услуги, локацията – по едни начин се работи в офис на закрито и по друг начин под наклон и с вишка. Височините монтажи винаги са специфични и с индивидуален подход. Монтажите се правят по график, по реда на входиране на поръчка, но като физическа работа с много елементи е възможно възникването на непредвидени ситуации, които да улеснят или увеличат процеса на брандиране. Проекти, по които сме работили можете на намерите в сайта на фирмата. Обадете се сега.

Рекламна агенция ПремиумРеклама предлага на своите клиенти професионални монтажни услуги на достъпни цени. Работим прецизно и в кратки срокове. Ето няколко причини, поради които можете да завършите вашата рекламна поръчка с монтаж:

  • Монтажите винаги изискват голяма бдителност и професионлани ръка за постигането перфектните реклами
  • Особеностите на обекта и терена определят до голяма степен времето за работа и необходимата техника и апаратура
  • Изпълнението на монтажни действия от некфалифицирани хора може да доведе до увреждане материалите и рекламите
  • Доверете се на опита на професионалистите в бранша и оставете рисковете на нас
  • Фирмата предлага височинни монтажи редом с фолирането на партер или в офис
  • Експрес реклама с доставка до адрес, монтиране и почистване след монтажните дейности
  • Завършете вашата поръчка на рекламни материали с професионален монтаж от специализирани монтажисти.

Кога най-рано може да се монтират реклами?

Когато се направи поръчка за реклама се уточнява вида продукт за брандинг – дали ще е фолио, табела или светеща кутия примерно, изготвя се визия в реални размери и се изработва физически даденото изделия. В самия процес по изработка на реклами се включва разкрой и рязане на фолио. Ако ни предоставите готови файлове за работа в подходящите формати за работа процедурата може да се забърза. Когато тези е етапи са приключили идва реда за монтаж на реклами. Монтажите се правят по вътрешно изготвен ред на компанията, съобразен с обема на производство, и можем да ви информираме допълнително кога можете да ни очаквате след преглед на поетите ангажименти. Фирмата предлага професионално комплексно рекламно обслужване или частично брандиране на малки и големи търговски обекти в София и региона. За повече информация и въпроси се обадете на посочените в сайта телефони или изпратете запитване за монтаж на реклами сега.