Рязане на реклами и разкрой на материали по електронен чертеж

Всяка външна реклама, която се прави, независимо от нейното приложение и използваните материали минава през процес наречен „Рязане на реклами“ или „Разкрой на материал“. По този начин чрез електронен чертеж след компютърно чертане се нарязват фолио, винил, плоскости и текстил (като канава). Най-приложимите похвати в рекламния сектор, определени от машинния парк за производство на брандинг изделия са „Плотерно рязане“, „Лазерно рязане“ и „Рутерно рязане на рутер – фреза“. С тази машини се извършва контурно разкрояване на плоскости, винилни платна и банери, координатно рязане на Си-Ен-Си рутер (CNC router) или на CNC FLATBED CUTTER (Cutting Machine). Когато машините не са необходими или се работи на обект се ползват мобилни устройства и резци като – флексове, макетни ножове, бор машини и винтоверти. Рязане на реклами и разкрой на материали се прави винаги по схема и по поръчка, освен ако не се прилага планирано серийно производство. Рекламна агенция в София Premum Reklama предлага на своите клиенти цялостно рекламно обслужване, което включва дизайн, производство и монтаж, защото така винаги е по-евтино, отколкото пазаруването по отделно.

Машина за плотерно рязане

Плотерно рязане

Рязане на фолио по контур с плотер машина при изработка на стикери, надписи и лога от пясъкоструй, перфо и ПВЦ фолио.

Лазерно рязане

Рязане на плоскости с лазер при изработката на реклами от неръждавейка, плексиглас, алуминий, бонд и още. Лазерна прецизност от висок клас машини.

Рутерно рязане

Фрезоване по контурен чертеж с рутерно – фрезовачна машина с резец при обработката на плоскости и композитни панели.

Предварително рязане на реклами или разкрой на място?

Рекламата в своята същност, и по-конкретно във фокуса на създаването й, е творческа дейност, изобразително изкуство вплетено с похвати от леката и тежката промишленост – рязане на реклами, печат, сглобяване, дизайн, монтиране и други. Когато става въпрос за разрязване на материали за брандиране, това понякога се прави предварително, особено когато са плоскости и панели от бонд, плексиглас или желязо, а когато се лепи фолио може да се подрежат на място парчета, или да се обреже периферията на вече залепен пясъкоструй, перфо фолио на дупки или печатани ПВЦ стикери. Избора на техника се определя от най-вече от монтажистите – изпълнители по дадена поръчка. Екипите, с които работим са обучи за справяне в полеви условия, с богат арсенал от налични инструменти и похвати. Рекламното рязане е физическа дейност, която изисква специализиране техника – плотер, лазер, фреза, Це Ен Ес рутер, ръчни резци и още, и необходимите умения и качества при работа с реклами. Качеството има значение когато се прави професионално брандиране на магазини и офиси с винил и фолио. Потърсете рекламните услуги на фирма Премиум кагато ви трябва рязане на реклами и изработката и монтирането на цели рекламни проекти. Поръчайте сега.