Демонтаж на реклами – обезопасяване и ребрандиране

Какво означава демонтаж на реклами и кога се прави. Старите реклами едни от най-опасните обекти в градската мрежа и основна пречка при ребрандирането на офиси, и по тази причина рекламна агенция Премиум Реклама предлага професионално премахване на реклами основно на територията на град София и региона. Под демонтажни услуги се разбира и отлепяне на фолио от стъкла и табели. Демонтажът е процес, който изисква определени технически умения и познания за спецификата и особеностите на работа и познаване на рекламните материали и съоръжения. Винаги може нещо да падне, да се счупи или да се откърти и да нарани някого. Особено прецизен е демонтажът и премахването на ел. инсталации и кабели. Работи се с подходяща химия, инструменти за височинен и наземен монтаж и обезопасителни материали. Важното е предварително добре да се огледа и да се изготви план за действие. Подхождането по неправилен и несъобразен начин крие редица рискове, с които ако не сте наясно е препоръчително да не се захващате. За повече информация и кога можем да направим демонтаж на реклами в София се обадете на посочените в сайта телефони или направете запитване по имейл сега.

Демонтаж на фолио и отлепяне на фолио от фирма Премиум в София

Отлепяне на фолио

Професионално отлепяне на фолио от стъклени и гладки повърхности без следи от лепило и надраскване. Кратки срокове за изпълнение. Работим в София и района.

Премахване на стари реклами

Премахване на реклами

Професионално и безопастно сваляне на стари реклами, изчистване на старо фолио, разкачане на светещи табели, лога и още. Перфектни цени и кратък срок. Работим и с вишки. Попитайте за оферта сега.

Снимки при сваляне на реклами

Допълнителна информация и снимки от сваляне на реклами можете да намерите в блога на сайта или да направите запитване по мейла или телефона.

Брандиране на витрини с фолиа

Облепяне на офиси и магазини с фолио

Премиум правим външен брандинг на и витрини стъклени паравани прозорци в столицата и провинцията с професионални ПВЦ самозалепващи фолиа. Осигуряваме допълнителен слой, който пази цветния …
Разгледай >

Колко струва един демонтаж на реклами?

Цена за демонтаж на реклами се дава, по правило, винаги след оглед на рекламното съоръжение или фолиото за отлепяне, или най-малкото по снимки на обекта, за да придобием представа за какво става въпрос. Първоначалното запознаване със ситуация определя дали при огледа на място ще е необходима стълба, вишка и какви инструменти. Ще изпратим екипи да огледат какво е положението, ако е необходимо. След като направим анализ ще можем да ви кажем колко ще струва демонтажът на рекламите или отлепянето на фолио. Фактор за определяне на цената е и колко детайла трябва да се махнат – дали ще са на 1 или няколко стъкла, дали ще е само на витрина или и на фасада, дали ще са към няколко офиса на една фирма и т.н. Колкото е по-стара една реклама, толкова е по-нестабилна, опасна или изгоряла от слънцето или от токов удар. Рекламна агенция Премиум Реклама предлага пълно съдействие и консултация за възможните варианти за работа по отстраняване на остатъчни или ненужни рекламни материали на открито или закрито. Най-често демонтажите са с цел обезопасяване на терена или ребрандиране на търговския офис или обект. Редно е след освобождаване на обект да се премахнат и сложените реклами и декорации по стъклата, покрива или фасадата. Заявете професионален демонтаж на реклами сега.

Кого да извикаме за демонтиране на реклами?

Рекламите се слагат от рекламни агенции и съответно демонтаж на реклами също се прави от рекламна агенция. Това е най-логичния отговор на нещата по този казус. Премиум Реклама извършва монтажни и демонтажни действия по проекти за дебрандиране и ребрандиране на територията на град София и околността. Обадете ни се за повече информация. Махаме фолио, сваляме табели, откачаме светещи кутии, демонтираме обемни букви и още. Работим на достъпни цени с отстъпки за лоялни клиенти големи квадратури. Фирмата има достъп до стълби с големи височини и мобилни вишки с кофи или платформи. Подходите са индивидуални – оставете на нас да преценим ситуацията. Повечето реклами се слагат някъде на високо за да се виждат и по тази причина отстраняването им трябва да извършва от опитни специалисти. Качеството на работа и безопасността на работната площадка са от изключителна важност. Доверете са на опита и професионализма. Изпратете запитване и заявете оглед на място по телефона или изпратете питане чрез формата за „Бързо Запитване“ в сайта на рекламна агенция Премиум Реклама сега.

Ето няколко причини, заради които демонтажът трябва да се прави от професионалисти:

  • Махането на реклами по правилния начин намалява възникването рисковете
  • Времето за отстранителните процедури и е значително по-малко
  • Използването на подходящите препарати и инструменти дава по-добри резултати от дейността
  • Рекламните фирми знаят най-добре как се свалят реклами и как се разлепя фолио
  • Цената винаги е равна на положения труд и степената на натоварване
  • Цена за демонтаж можем да ви кажем ориентировъчно по снимка и точно на място при работа
  • Попитайте за демонтажни рекламни услуги в своето запитване, сега.