Демонтаж на реклами – обезопасяване и ребрандиране

Какво означава демонтаж на реклами и кога се прави. Старите реклами едни от най-опасните обекти в градската мрежа и основна пречка при ребрандирането на офиси, и по тази причина рекламна агенция Премиум Реклама предлага професионално премахване на реклами основно на територията на град София и региона. Под демонтажни услуги се разбира и отлепяне на фолио от стъкла и табели. Демонтажът е процес, който изисква определени технически умения и познания за спецификата и особеностите на работа и познаване на рекламните материали и съоръжения. Винаги може нещо да падне, да се счупи или да се откърти и да нарани някого. Особено прецизен е демонтажът и премахването на ел. инсталации и кабели. Работи се с подходяща химия, инструменти за височинен и наземен монтаж и обезопасителни материали. Важното е предварително добре да се огледа и да се изготви план за действие. Подхождането по неправилен и несъобразен начин крие редица рискове, с които ако не сте наясно е препоръчително да не се захващате. За повече информация и кога можем да направим демонтаж на реклами в София се обадете на посочените в сайта телефони или направете запитване по имейл сега.

Демонтаж на фолио и отлепяне на фолио от фирма Премиум в София

Отлепяне на фолио

Професионално отлепяне на фолио от стъклени и гладки повърхности без следи от лепило и надраскване. Кратки срокове за изпълнение. Работим в София и района.

Премахване на стари реклами

Премахване на реклами

Професионално и безопастно сваляне на стари реклами, изчистване на старо фолио, разкачане на светещи табели, лога и още. Перфектни цени и кратък срок. Работим и с вишки. Попитайте за оферта сега.

Снимки при сваляне на реклами

Допълнителна информация и снимки от сваляне на реклами можете да намерите в блога на сайта или да направите запитване по мейла или телефона.

Колко струва един демонтаж на реклами?

Цена за демонтаж на реклами се дава, по правило, винаги след оглед на рекламното съоръжение или фолиото за отлепяне, или най-малкото по снимки на обекта, за да придобием представа за какво става въпрос. Първоначалното запознаване със ситуация определя дали при огледа на място ще е необходима стълба, вишка и какви инструменти. Ще изпратим екипи да огледат какво е положението, ако е необходимо. След като направим анализ ще можем да ви кажем колко ще струва демонтажът на рекламите или отлепянето на фолио. Фактор за определяне на цената е и колко детайла трябва да се махнат – дали ще са на 1 или няколко стъкла, дали ще е само на витрина или и на фасада, дали ще са към няколко офиса на една фирма и т.н. Колкото е по-стара една реклама, толкова е по-нестабилна, опасна или изгоряла от слънцето или от токов удар. Рекламна агенция Премиум Реклама предлага пълно съдействие и консултация за възможните варианти за работа по отстраняване на остатъчни или ненужни рекламни материали на открито или закрито. Най-често демонтажите са с цел обезопасяване на терена или ребрандиране на търговския офис или обект. Редно е след освобождаване на обект да се премахнат и сложените реклами и декорации по стъклата, покрива или фасадата. Заявете професионален демонтаж на реклами сега.

Кого да извикаме за демонтиране на реклами?

Рекламите се слагат от рекламни агенции и съответно демонтаж на реклами също се прави от рекламна агенция. Това е най-логичния отговор на нещата по този казус. Премиум Реклама извършва монтажни и демонтажни действия по проекти за дебрандиране и ребрандиране на територията на град София и околността. Обадете ни се за повече информация. Махаме фолио, сваляме табели, откачаме светещи кутии, демонтираме обемни букви и още. Работим на достъпни цени с отстъпки за лоялни клиенти големи квадратури. Фирмата има достъп до стълби с големи височини и мобилни вишки с кофи или платформи. Подходите са индивидуални – оставете на нас да преценим ситуацията. Повечето реклами се слагат някъде на високо за да се виждат и по тази причина отстраняването им трябва да извършва от опитни специалисти. Качеството на работа и безопасността на работната площадка са от изключителна важност. Доверете са на опита и професионализма. Изпратете запитване и заявете оглед на място по телефона или изпратете питане чрез формата за „Бързо Запитване“ в сайта на рекламна агенция Премиум Реклама сега.

Ето няколко причини, заради които демонтажът трябва да се прави от професионалисти:

  • Махането на реклами по правилния начин намалява възникването рисковете
  • Времето за отстранителните процедури и е значително по-малко
  • Използването на подходящите препарати и инструменти дава по-добри резултати от дейността
  • Рекламните фирми знаят най-добре как се свалят реклами и как се разлепя фолио
  • Цената винаги е равна на положения труд и степената на натоварване
  • Цена за демонтаж можем да ви кажем ориентировъчно по снимка и точно на място при работа
  • Попитайте за демонтажни рекламни услуги в своето запитване, сега.