Указателни табели

Рекламна агенция Премиум изработва и монтира указателни табели за цялостно брандиране на обществени сгради, учреждения, университети и болници. Ние можем да ви предложим комбинирани цени за направа на снап рамки при всяка врата и кабинет, метални табелки с гравюра на имена, звено и деловодство. Вариантите за направа варират в зависимост от заложения бюджет от възложителя. В момента едни от най-актуалните указателни табели са стъклените бордове с дистанционери (е варианти с подсветка) и табелките от инокс с вдълбани или прорязани надписи. При подобен вид поръчки предлагаме и стойки или табели с сменяеми или фиксирани надписи. Има различни видове указателни знаци, но всички те имат едно предназначение – да упътват посетителите към желаното направление. Без тези отличителни знаци при интериорната реклама посетителите могат да загубят представа къде се намират, процеса на работа и динамика се затруднява. Тези символи имат задължителен или доброволен характер. Развитите фирми и дори държави ги използват като неизменна част от своята вътрешна среда – при офиси, стълби, паркинг и т.н. Добра практика е стрелки, кръгове или отличителни цветове да бъдат придружени и със съответния описващ текст – стоп, забранено, наляво, надясно, направо и други. Монтират се на стени, интериорно, екстериорно или на специално направени стоки за целта. Трябва да бъдат на достъпно и видимо място. Запознайте се с нашите услуги за да ви бъдем максимално полезни. Изпратете запитване сега.

Монтиране на малки указателни табели от неръждавейка с гравир или печат – добавят се дистанционери

Много стилно и ефектно стоят табелките от неръждавейка (неръждаема ламарина). Това са най-продаваните продукти за обществени сгради – заради здравината и красотата след монтаж. Техните размери могат да варират в зависимост от съдържанието и изложената иноформация. Притежават характер и елегантност. При една от поръчките ни, размерът на всички беше с ширина 20 см. на височина 15 см. Предвидени бяха надписи, разположени на два реда (централно). Подравняването и шрифта зависят изцяло от проекта, по който се работи или по предварителни характеристики предоставени от възложителя.

Сглобяване на едностранни и двустранни указателни табели и знаци с осветление

Указатели табели за прокуратура, ресторант или многоетажен офис могат да бъдат еднолицеви или двустрани. В този ред на надграждане, при интерес, има възможност да се добави електрическа инсталация с подходящо захранване. Светодиодното LED осветление вътре, или това с пури, трябва да бъде подбрано в зависимост от мястото където ще се монтира светещото тяло. Какво имаме предвид? За външни реклами се използват диодни модули, докато за вътрешно оформление е допустимо използването на диодни ленти. Разликата е в това, че модулите са издръжливи дори на вода, а лентите по предписание са приложими за места с възможна поява на влага. Има разлика и при светенето на различните осветителни тела. Едните са по-ярки в сравнение с други.

Поставяне на снап рамки от алуминий с отварящи се страни и лесна смяна на рекламите

Снап рамките са идеално решение за декорация и брандиране на офиси, коридори, приемни. Най-често клиентите ни поръчват светещи снап рамки за казина и кино салони. Рамките могат да бъдат и несветещи. Тези продукти се изработват с алуминиев профил, който лесно се отваря и позволява бърза подмяна на визията с нова снимка. Могат да се закачват на стена или да се спускат от тавани с елементи за стабилизиране (крепежи).

Изрязване на информационни стъклени табели за офиси и бизнес оформление за ориентиране

Стъклените табели за офиси предават изискан вид и повишават вашето реноме. Те се използват предимно в бизнес сгради и големи корпоративни клиенти. Стоят дискретно и елегантно на стена или друга стъклена повърхност. Изработват се от закалено стъкло с фасет на ръбовете (фасетиране).

Къде се поставят указателни табели и знаци според рекламентите за безопастност и предписанията на службите?

Двустранни светещи табели се използват предимно за външна реклама. По този начин информация достига от двете страни на преминаващия човекопоток. Едностранни указателни табла се слагат над кабинети и офиси. Към тях спадат вече споменатите, разглобяеми снап рамки. Техните стени имат възможност да се отварят и лицето на табелата да се сменя. Този вид рамка е подходяща както за офиси, така и за плакати. Поръчайте сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.