Тротоарни табели

Тротоарни табели с едно от първите неща което вижда един човек на улицата.  Този вид рекламиране попада в полезрението на всеки един гражданин, който минава по тротоара. Тяхната функция е да привлекат клиента директно, челно. Тези табели се изработват от различни видове метали. Най-често това е алуминий. Когато са готови ( заварени ) те се боядисват с прахово боядисване в различни цветове по желание на клиента. Често табелите са бели, но понякога могат да бъдат и жълти или сини зависимост от цветовете на марката, която символизират. Тротоарните табели намират широко приложение както за големите градове, така и в по-малките градове. Поставят се напречно на тротоара така, че да бъдат забележими от пръв поглед. Обикновено информацията, която съдържат трябва да бъде с ясно и точно послание и да привлича вниманието на потребителите. Типичен пример за това са рекламите по тротоара за сладолед, прясна риба, меню на заведение и други.

Вижте размерите на тротоарни табели, които продаваме и си изберете големина

Рекламна агенция Премиум изработва и предлага малки и големи табели. Малките табели са с ширина 50 см и височина 70 см., а големите табели са с ширина 67 сантиметра и височина 100 сантиметра ( 1 метър ). Тези размери са стандартни, но могат да бъдат и коригирани по желание на клиента. Табелите се предлагат основно с бяла рамка и плоскост в същия цвят заради преобладаващото търсене на пазара с тази боя. Ако ви трябват други цветове ни информирайте предварително и ние ще имаме грижата. Тротоарни табели се използват както за магазини, офиси на фирми и други търговски обекти,  така и за оказване на гараж. Понякога известяват за забрана за паркиране на определено място на улицата. В дизайна си съдържат – стикер с лого надпис, кратка информация за търговски обект и насочваща стрелка в посоката на собственика.

Предлагаме още рекламен дизайн на тротоарните табели – боядисване и облепяне

Тротоарните табели могат да бъдат облепени с цялостен стикер, покриващ изцяло ширината и височината на площта за брандиране. В други случаи, както вече споменахме, могат да бъдат боядисани и в последствие върху тях да бъдат залепени отделни елементи от плотерно рязано фолио с еднородна структура на цвета. Предимство на облепянето с отделни парчета цветно фолио е, че цвета се запазва по дълго в сравнение с широкоформатния печат. Когато изображението е напечатано, върху него се нанася защитен UV слой срещу директна слънчева светлина ( слънчеви лъчи ). Защитната повърхност предпазва и при ниски температури и влага през зимата. Поръчайте сега рекламна табела от рекламна агенция Премиум и направете своя бизнес откриваем сред градската джунгла.  Телефон за поръчки на рекламни табели 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0. Можете да направите своето запитване и чрез формата не за контакт в сайта на страница Контакти от главното меню.