Транспортна реклама с фолио – брандиране на служебни автомобили

Транспортна реклама с фолио е един от най-добрите начини да популяризирате дейността си в движение.  Този вид реклама достига до голям брой хора от различни прослойки на обществото. Докато се придвижвате до работното си място или транспортирате стока до адрес, клиентите ви научат за вас възможно най-бързо. Брандирането на лекотоварни и тежкотоварни автомобили е основно перо в рекламните кампании на редица фирми. Този вид реклама е предпочитан и заради пълноценното използване на повърхността на автомобила като рекламна площ.

Видове транспортна реклама с фолио

Транспортната реклама се състои от изработен професионален, триизмерен дизайн, нанесен върху специфичен вид рекламно фолио. Това може да бъде каст фолио,  което се характеризира с еластичност и възможност за гладко прилепяне по извити повърхности, пролуки и вдлъбнатини. Друг вид транспортна реклама с фолио е брандирането  на автомобили с перфо фолио. То е подходящо за поставяне върху страничните стъкла на автомобила. Мрежестото, перфорирано фолио ще осигури печат на всякаква реклама, която е видима идеално отвън. Същевременно пътуващите в колата ще имат видимост навън и вътрешността на автомобила ще бъде осветена.

Варианти за транспортна реклама с фолиота

Вариант за транспортна реклама са също и надписи от плотерно рязани букви от ПВЦ фолио. Този тип реклама е нискобюджетна, но едновременно с това ефективна и ясна. Буквите могат да бъдат изрязани с различна големина, за да се виждат идеално от пешеходци и шофьори, докато управлявате фирмения си автомобил из града. Облепянето на МПС от всякакъв вид, марка и калибър се осъществява от наши професионалисти с доказани качества и дългогодишен опит. Най-често използваните техники за изработката на рекламно фолио са широкоформатен печат или плотерно рязано фолио с едни или няколко вида цвят. Ако сте се насочили към този вид реклама-облепяне на фирмения си автомобил с фолио, не се колебайте да се свържете с нас. Нашия екип ще ви предложи различни варианти на дизайн и ще ви даде цена за изработка и монтаж, съобразена с вашия бюджет.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.