Табели от винил

Табели от винил се изработват от винилни материи + метален скелет върху, който да бъде опънато платното. Опъването на паната става посредством различни техники в зависимост спецификацията и нуждите. Използват се разнообразни видове нитове, рапидки и други крепежни елементи. Обтягането става от всички страни на паното и по този начин се постига гладка повърхност и перфектна визия на рекламата. Табела от винил е един от най-широко използваните методи за рекламиране на българския и на световния пазар. Този вид реклама е по-евтин от табелите с еталбонд или светещи букви, и има бърза изработка. Могат да бъдат поставени прожектори, които да светят към табелите от винил през нощта. За разлика от другите форми на рекламиране, табелите от винил се поставят най-вече по фасади на сгради, над врати на офиси или вертикално разположени до антрета и фоайета на бизнес сгради. Практиката показва, че фирми поръчали табели от винил много често съчетават поръчката и с облепяне на стъкла, прозорци и витрини с перфофолио. В някои случаи клиентите заявяват и интериорни табели от плексиглас или коматекс – за тяхното вътрешно оформление.  Под реклама се разбира и всичко, което насочва или по някакъв начин декорира интериорът на дарен офис на фирма.

Технически характеристики на нашите табели от винил и защо трябва да си поръчате такива реклами

Печатът на винилните банери е широкоформатен, а материалът върху, който се монтират обикновено е от алуминий. Целта на използването на тези суровини е да се постигне най-добро съотношение между високо качество и ниска цена на поръчката. Резолюция за печатане на винили и е от 1440 или 720 dpi. Какво означава DPI ли? Може би знаете, но нека да допълним знанията ви с няколко думи. Абревиатурата буквално произлиза от  Dots Per Inch и в превод от английски означава – цветни Точки В един Инч. Колкото са повече точките в едно растерно изображение (снимка в дигитален файл), толкова е по-добра графиката за възприемане. От стойностите на гъстотата се определя нивото на качеството. Сега стана ли по-ясно за какво говорим. Винилите са устойчиви на различни атмосферни условия, в това число директна слънчева светлина ( лъчи ) или снежна покривка – сняг или замръзване. Рекламите от винил могат да бъдат направени със светещи кутии.  Тези реклами с винил – съоръжения и конструкции, са снабдени със диоди. Електрическата инсталация е по европейски стандарт за безопасност и експлоатация.  Стените на светещите кутии се изработват от бонд –  еталбонд  или от ламарина с прахово боядисване. Бордът от еталбонд може да имитира различни повърхности като –  дърво, карбон, различни метали декоративни елементи и други. Ако няма готова имитация на визията която си представяте,  стените могат да бъдат облепени със самозалепващо фолио в различни нюанси и цветове. С този  на рекламиране – със светещо съоръжение, вашата марка ще бъде откриваема на пазара както през деня, така и през нощта.

Как да поръчам винилови табели и какъв е срока за изработка на външна реклама?

Поръчайте сега своята рекламна табела от винил на телефон 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0 или ни изпратете имейл с точните изисквания за изработка. Ние ще се свържем с вас на посочения телефон и ще уточним детайлите по поръчката. Нашата мисия е да направим вашата идея реалност и да разширим заедно бизнеса. За ваше улеснение вижте общите условия за поръчка. Рекламна агенция Премиум извършва всички видове външна и вътрешна реклама за търговски обекти намиращи се на територията на град София и периферията. Всички видове за рекламиране можете да разгледате на нашия официален сайт https://premium-reklama.com/, в страницата ни в Twitter  или на официалната ни страница страница във Facebook.