Табела от еталбонд

Силата на табела от еталбонд

Табела от еталбонд е много ефективно оръжие в една конкурентна среда – в развиващия се ежедневно бизнес свят. Всяко едно изделие, като табелите и винилите, което е позиционирано навън от търговския обект и рекламира вашата фирма може да се счита за външен рекламен елемент. Други видове за брандиране са перфо фолио на стъклени витрини, табели с рекламни надписи и информация, забранителни и насочващи табелки и табелчици.

Защо да изберем табела от еталбонд, а не винил?

В редица случаи това е многозначен въпрос (казус). Табелите от твърди материали като цяло създават по-внушителен имидж и впечатление за устойчив характер на рекламирания бизнес. Те издържат много повече от олекотените материали за брандиране. Винилите от друга страна са доста по-евтини за направа. Всяка една фирма определя на какво да заложи – на скъпата и дълготрайна реклама с ПВЦ панели или на краткосрочно промотиране на търговията с различни визуални и графични внушения.

Бонда като материал се използва и използва и при направата на светещи кутии. Те са отлично решение за нощното, външно оформление на търговския обект

Видове брандиране от Премиум реклама

Фирма Премиум Реклама предлага богата гама от продукти за екстериорна и интериорна употреба. Ние подбираме внимателно материалите и компонентите за изработката както и различните видове ел. инсталации, бои и фолиа.

Можете да изпратите вашето запитване на е-мейл адрес office@premiumreklama.com или да ни ни се обадите на телефон 0878581570, всеки делничен ден.

Други видове

Други видове външни реклами са също и тротоарни табели, облепяне на стъкла с перфо фолио, обемни светещи букви или 3D букви от фибран или стиропор. Повече информация за различните вариации можете да откриете в съответните категории в сайта.

Въпроси

За поръчки и въпроси можете да се обръщате към екипа ни на телефон 0878581570 или да ни изпратите електронна поща с описание на това, което сте си харесали или искате да ви бъде изработено. Поръчайте сега и открийте максималните възможности на своя бизнес. Направете така, че хората да ви откриват и разширите своята сфера на работа и клиенти.