Табела за вила Валя на морето

Тези дни направихме табела за вила на морето. Материала и основа на рекламата е коматекс 3 мм., облепен с напечатано пластмасово фолио, принтирано на широк принтер. Клиентите ни от Лозенец поръчаха табелката за тяхното имение по крайбрежието на Черно Море, а ние я изработихме за няколко дни. Самия текст беше зададен при поръчката с насоки за декорациите, а дизайнерите във фирмата оформиха същинската визия на проекта. Рекламна агенция в София Премиум Реклама работи за вас по единични поръчки и серийно производство за брандиране. Работим с материали като промазан винил, коматекс, бонд, плексиглас, пластмаса, алуминий, фолио и още за външна реклама. Направете запитване през сайта на фирата, сега.

Съдържание на табела за вила

По своето предназначение това не е търговска табела която да продава, както е при магазините, а описателен знак, символ и отличителна илюстрация, която да представлява обекта върху, който е закачена. Табела за вила, като тази за Валя, е едно много добро решение, което придава уникалност и разпознаваемост сред другите вили в района. В София има много реклами на магазини, офиси и складове, но когато става въпрос за морето по българското черноморие се търси до голяма степен естетика и екзотика във визията. Табела за вила, къща, земя не е точно търговско брандиране, а по-скоро информационно съоръжение от рекламна агенция. За повече информация се обадете на телефоните на агенцията. Премиум „гласът“ в България за фирмено брандиране. Намерете ни и в сайта на фирмата в Гугъл бизнес.

Размери на табелата за вила

Размерите на тази табела за вила са 120 х 50 см. коматекс 3 милиметра, но могат и да бъдат по-големи до 3 метра (толкова е размера на плоскостта). Ако са по-големи се прави снаждане и добавяне на рекламна конструкция + допълнителна квадратура напечатано рекламно ПВЦ фолио на широк принтер (широкоформатен печат). Малките размери табелки се поставят свободно, докато по-големите подлежат на узаконяване в общината. Слънцето и надписите в табелката за вила Валя символизират възраждане на свежест и уют в морската вила по черноморието където е и град Варна. Поръчайте реклами в различни размери като тази табела за вила от фирма за реклама в София Премиум. Купете табели на ниска цена рекламни материали в големи количества.