Стъклени табели за офис сгради

За наш клиент, адвокатска фирма в офис сграда в елитен столичен квартал изработихме стъклени табели. Табелата беше от типа на информационните табла, които поставяме на входа на бизнес сградите. Стъкленото информационно табло декорирахме с мат фолио с трилентова странична рамка. Във фолиото изрязахме и полета за фирмени стикери. По този начин, наемателите в офис сградата ще могат да поставят стикер със своето фирмено лого с местоположението си в сградата в съответното поле. Стъклената информационна табела монтирахме с метални дистанционери от стената. За целта използвахме свредло, с което да пробием внимателно специфичната гранитна повърхност.

Стъклени табели подходящи за стъклени информационни табла за бизнес сгради

Информационните табла са широко използвани в бизнес сградите, за да информират посетителите им за фирмите, които помещават своите офиси в тях. Табелите от стъкло са подходящи както за интериорна, така и за външна употреба. Те са достатъчно издръжливи, за да информират гостите отвън, на входа на сградата. Същевременно стъклената снова ги прави стилен и предпочитан вариант за обозначаване и в интериорната реклама. Стъклени табла срещаме освен в частни офис сгради, но и в публични административни сгради като общини, болници, банкови институции и други,

Апликацията и декорацията на стъклените табели е разнообразна. Върху тях предимно се поставят лазерно изрязани надписи и лога от фолио или метал. Елегантността на стъклото, използвано за основа и устойчивостта му на надраскване, превръща този вид рекламни табели в най-поръчвания рекламен продукт за подсилване на имиджа Ви в бизнес интериора. За Вашия стилен облик на входа на сградата, както и във вътрешната фирмена среда, не се колебайте да се обърнете към нас. Нашият екип ще Ви даде най-добрата оферта в съотношение цена качество. Той ще създаде за Вас отлично дизайнерско решение според Вашите нужди и предпочитания. За други видове табели, които предлагаме, разгледайте нашето портфолио. За поръчки и оферти за направа на рекламни табели, можете да се свържете с нас тук от Контакти.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.