Стиропор или фибран – обемни букви за вътрешна и външна реклама

Стиропор или фибран – Къде и за какво се използват?

Обемните букви от стиропор или фибран са отлично решение за интериорна реклама. Те се срещат при търговски обекти като каса на мобилен оператор, рецепции на хотели, напоследък по-често и при спа центрове, фитнес центрове и други. Символите от фибран могат да бъдат изработени в различни разцветки и големина, спрямо изискванията на клиента. Много често надписите са придружени и от фирмено лого, което е в основата на отличителното брандиране.

Външна реклама с букви от стиропор или фибран.

Този вид реклама се използва предимно за вътрешно оформление на помещения, но среща приложение и при външни фасади на сгради. Триизмерните букви от стиропор или фибран се характеризират с висока издръжливост на различни климатични условия. Те са леки добре прилягат към стени и гладки повърхности. Монтират се с монтажно лепило или монтажна лента, които са предпочитани крепежени елементи в бизнес паркове със стени от гипсокартон. Такъв вид монтаж не наранява стените и запазва тяхната цялост. Фибрана е отлично средство за топлоизолация в строителството.

Защо да изберете несветещи триизмерни букви за вашия офис?

Трилицевите букви от фибран са значително по-бюджетиня вариант спрямо обемните светещи букви с ел. инсталация. Рекламна къща Премиум Реклама – София изработва букви и лого от стиропор или фибран на достъпни цени и кратки срокове за изработка и монтаж. Преди да изрежем материалите за реклама, ние изработваме дизайна и подготвяме презентация за преглед и одобрение. След ваша проверка и съгласие, готовата визия се материализира във фигури с избраните размери, цвят и форма. Готовата продукция монтираме на предварително уговорено място за целта, на територията на град София или изпращаме по куриер до посочен офис или адрес на клиента. Поръчай сега и направи своята рецепция или офис по-разпознаваем и атрактивен за нови клиенти. Телефон за поръчки 0878 581 570 или на страницата ни Контакти от главното меню в сайта.