Стиропор или фибран – обемни букви за вътрешна и външна реклама

Обемните букви от стиропор или фибран са отлично решение за интериорна реклама. Те се срещат при търговски обекти като каса на мобилен оператор, рецепции на хотели, напоследък по-често и при спа центрове, фитнес центрове и други. Символите от фибран могат да бъдат изработени в различни разцветки и големина, спрямо изискванията на клиента. Много често надписите са придружени и от фирмено лого, което е в основата на отличителното брандиране.

Външна реклама с букви от стиропор или фибран.

Този вид реклама се използва предимно за вътрешно оформление на помещения, но среща приложение и при външни фасади на сгради. Триизмерните букви от стиропор или фибран се характеризират с висока издръжливост на различни климатични условия. Те са леки добре прилягат към стени и гладки повърхности. Монтират се с монтажно лепило или монтажна лента, които са предпочитани крепежени елементи в бизнес паркове със стени от гипсокартон. Такъв вид монтаж не наранява стените и запазва тяхната цялост. Фибрана е отлично средство за топлоизолация в строителството.

Защо да изберете несветещи триизмерни букви за вашия офис?

Трилицевите букви от фибран са значително по-бюджетиня вариант спрямо обемните светещи букви с ел. инсталация. Рекламна къща Премиум Реклама – София изработва букви и лого от стиропор или фибран на достъпни цени и кратки срокове за изработка и монтаж. Преди да изрежем материалите за реклама, ние изработваме дизайна и подготвяме презентация за преглед и одобрение. След ваша проверка и съгласие, готовата визия се материализира във фигури с избраните размери, цвят и форма. Готовата продукция монтираме на предварително уговорено място за целта, на територията на град София или изпращаме по куриер до посочен офис или адрес на клиента. Поръчай сега и направи своята рецепция или офис по-разпознаваем и атрактивен за нови клиенти. Телефон за поръчки или на страницата ни Контакти от главното меню в сайта.