Бюджетна реклама със стикери за прозорци

Стикерите за прозорци като маркетингова стратегия

Един от най-често използваните методи за реклама са стикери за прозорци. Този вид стикери могат да бъдат изработени от различен вид плотерно рязано фолио. Цветовете при този вид реклама се избират по каталог и се характеризират с висока трайност. Друго предимство на стикерите от PVC e, че цвета е еднакъв от двете страни на материала. Друг материал, от който могат да бъдат изработени изображенията е хартията. При стикерите от хартия могат да се съчетават цветове или да се отпечатат изображения с висока резолюция. Използвате вашите прозорци като площ за реклама и направете бизнеса си по-атрактивен от всякога.

В някои случаи лепенките с графика, предназначени за стъкла, могат да се използват и за декорация на моторни превозни средства или като допълнение на интериора на жилищни сгради или бизнес помещения. Рекламна агенция PremiumReklama предлага различни форми и размери декорация за прозорци, стени и други повърхности. Направете своето запитване чрез формата ни за контакт в сайта.

Техники за изработка на стикери за прозорци

Когато става въпрос за цветно изображение върху стикери за прозорци се използват различни печатни техники. Предимство на печата е, че цветовете могат да преливат в различни нюанси. В много случаи стикерите за стъклени повърхности се използват за краткосрочни рекламни кампании. Такъв вид кампании са: сезонни намаления, разпродажба, промоция и други.

Бюджетна реклама със стикер е предпочитан маркетингов инструмент от малки и големи фирми. Поръчайте стикери за прозорци на най-добрата цена и кратък срок за изработка от PremiumReklama.

Инвентар от опции

Рекламна агенция Premium Reklama разполага в инвентара си с богато разнообразие от фолиа и може да ви предложи най-добрия печат на най-добрата цена. Повече информация можете да получите на страницата ни Контакти.

Поръчки

Извършваме монтаж на стикери основно на територията на град София. Работим и изпращаме монтажисти на посочен адрес от клиента. Поръчки на рекламни материали и съоръжения изпращаме с куриерска фирма до адрес или офис.