Стикери за врати, или как да посрещнем или изпратим нашите клиенти и служители

Рекламни стикери за врати
Рекламни стикери за врати

Видове лепенки за интериорна реклама

Стикери за врати най-често биват и се използват за: информиране за работното време в търговския обект, означаване на вход към санитарно помещение в сградата, отбелязване на  офис на определена фирма в етаж от постройка, конкретизиране на отдел администрация в бизнес парк, определяне на офиса на мениджър или ръководител проект, определяне на хале като склад и за други цели. Този вид атрибут спада към интериорната реклама на всеки един офис или търговски обект.

Видове стикери за врати и начин на изработка

Стикерите могат да бъдат изработени в различна големина и пропорция спрямо изискванията на клиента. Някои от стикерите като „Работно време” включват стандартни компоненти като: часове в които е отворено, МОЛ на фирмата, адрес по регистрация, телефон за контакти, лого.

Стикерът при интериорната реклама може да бъде изработен от плотерно рязано PVC фолио или да бъдат отпечатани на хартия за стикери. Стикерите от ПВЦ се характеризират с висока издръжливост и дълъг период на експлоатация. Също така те имат еднакъв цвят от двете си страни, което намира приложение при монтажа им върху стъклени повърхности. Недостатък при този вид материал са фиксираните цветове по каталог. Цветовете могат да се избират но не могат да се променят, за разлика от нюансите на тоновете при печатните изделия.

Стикерите върху хартия за стикери са характерни с възможността за смесване на цветове и нюанси при печат. Този вариант е подходящ при отпечатването на векторни или растерни изображения върху плоскост. Печатът на такъв вид материали дава значително повече възможности за атрактивна визия и комбиниране на различни, графични елементи. Недостатък при този вид рекламни материали и по-краткия период на експлоатация и еднолицевата страна на произведението.

Какво още…

Рекламна къща Премиум Реклама – София, предлага богато разнообразие от фолио и индивидуални техники за дизайн на нашиете клиенти. Поръчайте стикери за врати още днес на телефон 0878 581 570 или посетете страницата ни Контакти от главното меню на сайта.