Стикери за витрини

Стикери за витрини и прозорци и са отлично решение за бърза и нискобюджетна реклама. Един от най-важните елементи при този вид рекламиране е, че цветовете в рекламата могат да се преливат, тоест могат да се използват различни видове нюанси за един качествен образ на търговската марка. Стикерите за витрини се изработват от различни типове самозалепващо ПВЦ фолио. Върху предварително уточнение размер се извършва широкоформатен печат на избраното изображение. След като бъде готова, реализираната  продукция може да бъде залепена на витрини, паравани, прозорци и други стъклени повърхности. Стикери за витрини включват надписи от рода на: Намаление до -50%, отстъпка, промоция или просто реклама на нов продукт или стока в определен търговски обект.

Използвайте всяко пространство в магазина или офиса си за реклама – сложете стикери за витрини!

Стикерите са отлично решение да използвате всяко свободно пространство от вашия магазин, аптека или друг търговски обект за реклама. Те не само ще привличат нови клиенти, но и ще направят и офиса ви по-привлекателен и комфортен за вас и вашите служители. Този вид рекламни продукти не са скъпи и бързо се изработват. Вие избирате дали да направите цялостно облепяне с фолио или да поставите ефектна лепенка. Поръчайте сега вашите рекламни стикери за витрини, прозорци и паравани на телефон или посетете страницата ни контакти от главното меню на сайта premiumreklama.com. Вижте още профила ни Туитър и ни последвайте за повече допълнителана информация за реклами и проекти на фирмата.

Поръчайте облепяне на стари табели със стикер ако мислите, че реновирането на старата реклама си заслужава

Рекламна агенция Премиум изработва всички видове стикери за витрини от самозалепващи ПВЦ фолиа. В някои случаи, стикерите се използват и за облепяне на остарели външни табели. По този начин можете да си осигурите отлична външна реклама в София на ниска цена и високо качество. Наши клиенти са много фирми от различни браншове и практиката показва, че стикерите са едни от най-предпочитаните рекламни продукти. Реновирането на съществуващи конструкции е също част от услугите, които предлагаме. Възползвайте се още сега и поръчайте рекламни стикери от Премиум. Имайте предвид, че при обновяване има подготвителен процес, който се нарича демонтаж и това оскъпява поръчката.