Стандартни тотеми

Стандартните тотеми са високи, триизмерни рекламни съоръжения без електрическа инсталация. Този вид рекламни съоръжения са предпочитани предимно от хотели, къщи за гости, конни бази, голф клубове и други.

Стандартите тотеми, подобно на светещите тотеми са конструирани с метален скелет, върху, който са закрепени равни или извити плоскости. Предварително изготвения дизайн на рекламните послания се реализира с различни по цвят и характер фолиота или специфични бои и защитни покрития като UV покритие.

Предимство на цветния печат е, че могат да се смесят различни цветове, които да преливат в различни съотношения в зависимост от избраната посока на внушение на рекламата. Недостатък при тази техника е, че боите могат да загубят наситеност при излагане на тежки климатични условия и големи разлики в температурната амплитуда. Нанасянето на UV покривен слой би удължил периода на експлоатация на нанесената графика.

Предимство на облепянето на рекламната плоскост с различни видове фолио, е че цветовете се запазват значително по-дълго.

В зависимост от конкретния рекламен тотем и мястото където ще се постави ние ще ви предложим най-доброто съотношение между цена и качество за да реализираме вашата рекламна стратегия възможно най-ефективна на възможно най-добрата цена.