Закачане на алуминиеви снап рамки за плакати, постери и указателни знаци

Тънките снап рамки от алуминиеви профили са отлично решени за вътрешна декорация и брандиране. Тяхната дебелина е едва 25 мм., което ги прави изключително стилни и елегантни. Те се закачат на стени чрез пробиване или с монтажно лепило ако дупченето на стените е нежелателно. От тавани се спускат с крепежни материали за стабилизиране. Когато конструкцията е снабдена с електрическа инсталация се прави частично или пълно окабеляване, до табелата, с съответните норми. Този тип рекламни продукти се използват предимно в затворени помещения – казина, кина, коридори или офиси за представяне на актуални мероприятия, промоции или филми. В рамките се монтират (поставят) съвсем лесно плакати, снимки, указателни знаци или дори текстови послания. Агенция Премиум предлага рекламни услуги в сферата на изработката, продажбата и монтажа на снап картини – светещи и несветещи снап рамки от алуминиеви профили. Печат и каширане на изображения – картини, на пенокартон. Висящи табели.

Видове снап рамки с алуминиеви профили

Според своите спецификации, снап рекламите могат да бъдат:

 • вътрешна светеща реклама
 • интериорна несветеща реклама
 • едностранни рамки
 • двустранни снап реклами.

И при двата вида основната конструкция се прави от алуминиеви профили с различна височина и ширина (размер):

 • А0 – 841 х 1189 мм.
 • А1 – 594 х 841 мм.
 • А2 – 420 х 597 мм.
 • А3 – 297 х 420 мм.
 • A4 – 210 х 297 мм.
 • 500 х 700 мм.
 • 700 х 1000 мм.

Дебелината на картините е 25 мм (2.5 см.)

Светеща снап рамка за картини

Светещите снап рамки са с равномерна осветеност по цялата повърхност така, че поставеното изображение да бъде наситено и симетрично визуализирано. В зависимост от това дали са двустранни или едностранни медията е видима в желаната посока. Подходящи са за визия на беклит филм. При изработката на двустранно светещи алуминиеви кутии се прави 45 градусово рязане на профилите за оформяне на ъглите. За целта е важен подбора на точния машинен парк и оборудване.

Несветещи снап рамки със снимка. Каширане на графика

Когато снап рамката е несветеща, примерно – алуминиева рамка за кратини, изображението се кашира върху пенокартон и може да се добави антирефлексно стъкло. Каширане на изображение означава – залепяне на графиката върху по-твърда основа. Това може да стане на преса или ръчно като се приложи топла или студена техника в зависимост от редица особености. Агенция Премиум предлага рекламни услуги за каширане на хартии – постери, акварели, снимки, темпери и други имиджи (изображения). Каширането предпазва изображенията за по-дълго време от пречупване, нагъване или намачкване. По този начин ще се радвате на вашите запазени и запечатани моменти с години. Този вид продукти са изключително разпространени при интериорната реклама.

Пенокартон за висящи табели

Пенокартонът представлява леки плоскости със сърцевина от полиуретанова пяна и страни от многопластова хартия с покритие. Има различни цветове, като най-често се използва бял цвят за основа. Материалът има добра стабилност при рязане, печат, лепене или ламиниране. Освен за висящи табели, POS/POP и фото рамки (снап рамка) се използва и при дизайн на витрини. Поръчайте сега снап рамки от рекламна агенция Премиум Реклама – София и подобрете интериора на вашия бизнес!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.