Какви са вариантите за слагане на фолио върху витрина на магазин?

Времената на многобройните цветове и надписи по улиците, налагат при избор на рекламен надпис или лого, той да бъде достатъчно атрактивен и едновременно с това приятен на вид. Тази конкурентност дава началото на все по-добри варианти за избор на цветове, осветления или размери при избор на външна или вътрешна реклама. С тази цел работим и в рекламна агенция Премиум, където ще се срещнете с професионалисти и с много възможности за качествена изработка на всякакъв вид външна реклама, при това на добри цени. Ако желаете да обновите търговския си обект или офис, с цел да го декорирате по естетически приятен начин, който да е и с рекламна функция, то има какво да научите и да изберете при нас. Какви са вариантите за слагане на фолио върху витрина на магазин? Сред често срещаните напоследък варианти, са надписите от плотерно рязано фолио, които са устойчиви на климатични условия, като при него цветовете се запазват непроменени дълго време.

Слагане на фолио – фолиране

Поставени върху витрина, надписите от този тип фолио са видими и от двете страни. Освен това можете да изберете и слагане на фолио, което се отлепя лесно, като този вариант се избира при промоции, намаления и други временни предложения, когато надписите са необходими само за известно време. Приятна комбинация е съчетанието между обикновено PVC фолио с пясъкоструйно, които заедно създават подсилване на цвета, на фона на матова повърхност. Ако сте избрали да трансформирате цялата витрина с характерно за дейността ви изображение, можете да изберете перфо фолио, което е фолио на малки дупчици и се поставя лесно, като освен това създава пълна промяна. Този вариант излиза не само на много достъпна цена, но и е доста забележителен от голямо разстояние, имайки предвид големината на залепеното изображение.

Поръчайте слагане на фолио сега

Ако сте избрали да съчетаете логото си с естетически приятния вид, който придава матирането на стъклата с помощта на песъкоструйно фолио, то това може да бъде добре дошло, както за витрини, така и за офиси. Комбинациите с прорязано лого, са много търсени и придават елегантност и характерност на търговския обект или на офиса, особено, ако се намира на приземен етаж. За избор на вариант и за слагане на фолио, не се колебайте да се свържете със Премиум по всяко време на посочените телефони или интернет адрес.