Брандирахме със слагане на фолио перфо по стъкла на офис

Този път направихме професионално брандиране на фирми със слагане на фолио перфо по стъклата на офис до Южен Парк – София. Фолиото беше предварително напечатано в цех за реклама към агенцията и нарязано на парчета на плотер машина. При контакта с клиентите те уточниха, че става въпрос за 2 офиса на две фирми на едно място. На тази локация трябваше да подберем дизайна така, че визията да подсказва нещо общо и същевременно да разграничава двете компании. Рекламите с перфорирани фолиа на дупки са основен начин за рекламиране на партерни етажи и офиси с нужда от вътре да се вижда, а от вън не. Този проект бе с цел ребрандиране, което е препоръчително след като вече старите реклами са изгорели от слънцето и избледнели. Рекламна агенция Премиум предлага на своите клиенти качествен монтаж на реклами по прозорци, витрини и стъкла на изгодна цена. Попитайте за оферта още сега на телефон 0878581570.

Как може да ви излезе по-евтино слагане на фолио перфо по стъклата на офис?

Когато правим външна реклама на стар обект обикновено е необходимо ребрандиране на ниска цена. Тогава за да ви падне цената за рекламите можете сами да свалите фолиата, табелите, буквите или другите рекламни материали. По този начин няма да плащате за демонтажа на фолиото, например. При тази поръчка се получи точно така и клиентите останаха много доволни, защото обновиха визията си не дадоха много пари. Слагане на фолио перфо по стъкла се прави по система за залепяне и ако се прескочат етапи има рискове. Ние лепим стикери по врати, прозорци, стъклени паравани в офиси и по много витрини за кратък срок. Поръчайте и ще се обедите в качеството на доброто брандиране. Намерете ни във Фейсбук и Гугъл сайтове. Фирма за реклама Премиум България работи при изгодни условия и отстъпки за количество. Купете сега.

Как подбрахме дизайна при тази външна реклама със залепяне на фолио перфо върху стъклата на офиса до Южен Парк – София?

Дизайна както можете да видите и от снимката подчертахме с логото на едната фирма от ляво и символа на другата компания от дясно. Ставаше въпрос за два кръга, които в симетрия и пропорция добре паснаха на отредените им места. Използвахме комбинацията между нюанси синьо и бялото. Вратата оставихме без изображения по желание на клиента – бяло фолио на дупки. Ако искате да разберете колко струва подобен проект изпратете запитване с точните параметри – размерите на прозорците, цвета на дограмата, къде се намира обекта и едно от най-важните неща за монтажа е на каква височина ще се монтира и ще се залепя рекламата. Ние лепим и със стълби, метално скеле или мобилна вишка. Професионално брандиране и ребрандиране на търговски вериги, офиси и магазини от една от агенциите с най-богат опит в рекламния бизнес и продажбата на рекламни материали в София. Доверете се на опита и поръчайте сега външна реклама с облепяне на витрини брандиране с фолио .