Слагане на винили и винилни пана с капси, по рамка и на рекламни кутии

Агенция за реклами Premium изработва, продава и монтира рекламни винилни платна с подгъв, капси и опънати по рамка. Предлагаме на нашите клиенти слагане на винили от ламиниран и промазан винил с високо качество и издръжливост на вятър, слънце и дъждове. Работим в кратки срокове. За обличане на ремаркета и полремаркета на тирове използваме така наречения – тираджийски винилен плат. По желание на клиента могат да бъдат напечатани на широкоформатен принтер всякакви изображения, надписи и лозунги. За да бъдат добре защитени боите се полага допълнителен слой ламинат. Винилните продукти са едни от широко използваните форми за брандиране на търговски обекти в София и в страната първо заради цената и второ – заради бързата смяна и подмяна. Паната лесно се сгъват на и удобно се транспортират.

Евтино ли излиза слагане на винили?

Отговорът на този въпрос е – Да, категорично. Ако трябва да класираме по цена винилните реклами сред останалите продукти за брандиране, те ще заемат второ място след фолиата. Винили поръчват банки, ресторанти, барове и клубове. Широко разпространени са и сред агенциите за недвижими имоти. Ниската себестойност и силния ефект сред клиентите правят предпочитани тези материали. Поръчайте рекламни винили и вие от агенция за реклами Премиум.

Необходимо ли е да поръчате поставяне на винили с високо качество на печата до 1440 dpi?

Добре е да знаете, че при формирането на цената високата или ниската резолюция имат значение. В ниските стойности качеството се равнява на 720 dpi, а при високи клас достига до 1440 dpi. Има опция когато съдържанието на рекламата е само тест да се поставят плотерно изрязани букви от цветно фолио. Това ще ви гарантира дълго използване на паното и надписа няма да избелее ако е изложен постоянно на слънце. Рекламна агенция Premium Reklama е на ваше разположение когато имате нужда от бърза и евтина реклама в София. Работим с крайни клиенти и предлагаме съдействие на фирми за дизайн. Възползвайте се от нашите услуги и поръчайте пана от винил сега.

Какви видове слагане на винил има?

Има няколко начина, по които могат да бъдат обработени виниловите платна. Стандартно при повечето се прави подгъв и подшиване на краищата. Това ги предпазва от скъсване. В подгъвът могат да се поставят метални капси с дупки, чрез които в последствие се прави опъването с ластично въже или свински опашки. Друг вариант е да се направят джобове в горния и долния край на платното, да се прокарат алуминиеви профили и да се обтегне. Когато се прави табела първо се изработва металната рамка с точкова заварка, ушива се винила и се опъва във вътрешността. В някои случаи монтажа може да стане директно и с монтажно лепило върху фасадата (Този вариант е доста евтин, но е не много красиво.).

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.