Светлинни рекламни надписи и осветление за табели – производство и монтаж

Светеща кутия със светлинни рекламни надписи и осветление за табели
Светеща кутия със светлинни рекламни надписи и осветление за табели

Светлинни рекламни надписи или осветление за табели, за да бъдете видими през цялото време! За да се откроите след като падне нощта, Вие трябва да подчертаете вашата табела със светлинни рекламни надписи или осветление за табели. От съществено значение е да изберем правилното осветление на своята реклама! Няколко възможности за избор са налични: халогенни прожектори, LED светещи рекламни изпъкнали надписи, LED рекламни табели, светещи кутии… Решенията в отговор на вашето търсене са разнообразни! Може предпочетете да използвате прожектори за стандартна табела от еталбонд. Може също така да поръчате името на вашия магазин или логото на вашата марка с обемни светещи букви, които да осветим по избран от Вас начин. Букви и надписи можем да изработим от плексигласов материал със светещо лице, със светещи страници или пък да ги осветим отзад, за да придадем ореолен ефект на осветяването.

Флуоресцентно осветяване с двоен ред тръби ще Ви предложи перфектен резултат. Ние ще Ви препоръчаме да ги удвоим, защото обикновеният ред не осветява достатъчно и не подчертава достатъчно рекламния надпис. Ще бъде жалко да е така! По подразбиране, лаковото покритие върху осветена табела е бяло, но в идеалния случай е по-привлекателно да го персонализираме в същия цвят като този, използван за вашите светлинни рекламни надписи!

Осветление за табели, направено по мярка!

Светещи обемни букви от плексиглас
Светещи обемни букви от плексиглас

Можем да адаптираме осветлението към цялата Ви фасада или да приспособим по-малък осветител, например за логото Ви. Това зависи от Вас! Ако смятате да изберете лед осветление за вашия светещ знак, знайте, че са възможни различни алтернативи за персонализиране на вашия светлинен надпис. LED осветлението може да бъде индиректно или да подчертае част от вашата фасада. В този случай осветлението ще подчертае елемент (логото, витрината и т.н.).

LED осветените надписи на магазините са малко по-скъпи от традиционните знаци, но мислете дългосрочно. Това осветление, все по-често срещано, предлага по-дълъг живот и в крайна сметка позволява значително намаляване на сметката ви за енергия 🙂 Свържете се с нас и ние ще Ви дадем най-доброто решение за вашите светещи реклами табели.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.